Vereisten

Vereisten voor reizen naar Frankrijk | Beperkingen UPDATE 2022

Vind ze vereisten voor reizen naar Frankrijk? Lees hier meer over de vereisten en beperkingen voor REIZEN naar FRANKRIJK in 2022, tests en vaccins om te overwegen en alles wat u nodig hebt om probleemloos naar Frankrijk te reizen.

Vereisten om naar Frankrijk te reizen

Vereisten en beperkingen voor REIZEN naar FRANKRIJK in 2022. Tests en vaccins.

Sinds het begin van de crisis heeft het grensgezondheidscontrolesysteem het mogelijk gemaakt om ons gezondheidssysteem te beschermen en de komst van varianten met zorgwekkende kenmerken op het nationale grondgebied te vertragen.

Dit systeem, dat wekelijks bijna 6.000 civiele veiligheidstroepen mobiliseert om tests uit te voeren, grenswachten om gezondheidsdocumenten van reizigers te controleren en interne veiligheidstroepen om isolatie of quarantainemaatregelen te controleren waartoe door de prefecten is besloten, wordt regelmatig aangepast aan veranderingen. gezondheidssituatie en gemeenschapsnormen.

Gezien de nieuwe fase van de pandemie, gekenmerkt door de dominantie van de Omicron-variant en een hoog vaccinatieniveau in de meeste landen, heeft de regering besloten om dit gezondheidscontrolesysteem aan de grenzen te versoepelen, vooral voor gevaccineerde reizigers.

Vereisten voor reizen naar Frankrijk

Vanaf 12 februari 2022 gelden de volgende regels aan de grenzen:

Voor reizigers die zijn ingeënt volgens de Europese regelgeving zijn bij vertrek geen aanvullende tests vereist. Het bewijs van een volledig vaccinatieplan is voldoende om Frankrijk te bereiken, ongeacht het land van herkomst, zoals voor de verspreiding van de Omicron-variant.

Voor niet-gevaccineerde reizigers blijft de verplichting om een ​​negatieve test voor reizen naar Frankrijk te overleggen, maar maatregelen bij aankomst (testen, isolatie) worden opgeheven als ze afkomstig zijn uit landen op de “groene” lijst, die worden gekenmerkt door een matige spreiding van de virus Gemarkeerd zijn.

Wanneer niet-gevaccineerde reizigers uit een land op de “oranje” lijst komen, moeten ze altijd een dwingende reden aanvoeren die de noodzaak rechtvaardigt om naar Europees Frankrijk te reizen en kunnen ze bij aankomst nog steeds worden onderworpen aan willekeurige tests. Reizigers die positief getest zijn, moeten zich volgens de aanbevelingen van de zorgverzekeraars isoleren.

In het geval van een noodsituatie, gekenmerkt door de opkomst van een variant die een risico op grote overdraagbaarheid of immuunontduiking inhoudt, wordt het “noodrem” -mechanisme geactiveerd en wordt het land op de “rode” lijst geplaatst, wat betekent dat zoals vandaag de verplichting om een ​​geldige reden van reizen te overleggen, de verplichting om bij vertrek een negatieve test te overleggen – ook voor gevaccineerde reizigers in het geval van de variant met het kenmerk van het omzeilen van immuniteit – en de verplichting om bij aankomst een test te ondergaan, waartoe Quarantaine heeft besloten door de prefect en gecontroleerd door de politie.

Deze classificatie is tijdelijk en zal regelmatig worden herzien om de evenredigheid van de reisbeperkingsmaatregelen te waarborgen. Er staat momenteel geen enkel land op de “rode” lijst.

Deze grensregels kunnen worden aangepast aan de veranderende gezondheidssituatie en in lijn met het lopende werk met onze Europese partners.

Aan de andere kant, gezien de gezondheidssituatie in de overzeese gebiedsdelen, blijven de gezondheidscontrolemethoden voor toegang op dit moment ongewijzigd.

Hoe vraag ik een visum voor Frankrijk aan?

Alle vreemdelingen die naar Frankrijk willen reizen, moeten aan de grens een bewijs kunnen overleggen van het doel van het verblijf, de middelen van bestaan ​​en de accommodatievoorwaarden die nodig zijn om naar Frankrijk te reizen.

Meestal, tenzij vrijgesteld, is een visum vereist. Log in om meer te weten te komen over, uw visumaanvraag voor te bereiden en in te dienen, of om uw visumaanvraag te volgen Frankrijk Visumde officiële website van Visa voor Frankrijk.

Frankrijk Visum Het is het enige portaal met alle informatie die u nodig heeft om u door het proces te begeleiden en u te ondersteunen bij elke stap van de aanvraag (documentvoorbereiding, invullen van formulieren, indiening en opvolging).

Video-tutorial van alles wat je nodig hebt om naar Frankrijk te reizen

In verband met reisvereisten naar Frankrijk

📍 Zo vult u het PLF in om naar Frankrijk te reizen: PLF FRANKRIJK

📍 Officiële informatie: https://www.interieur.gouv.fr/covid-19-international-travel

📍 Prachtige modellen van het land van de sinaasappelen: https://ambafrance.org/IMG/pdf/220215_motifs_imperieux__pays_orange_es.pdf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button