Vereisten

Vereisten voor toegang tot Canada 2022【UPDATED】

Wat zijn de vereisten voor toegang tot Canada? Er zijn VERANDERINGEN VAN DE VEREISTEN voor REIZEN in Canada door LUCHT, LAND en ZEE in 2022.

Vereisten voor toegang tot Canada

Vereisten voor toegang tot Canada

De federale regering van Canada versoepelt vanaf 25 april de reisbeperkingen verder. Hoogtepunten van de veranderingen zijn onder meer niet-gevaccineerde of gedeeltelijk gevaccineerde kinderen van 5 tot 11 jaar die geen Covid-19-test meer nodig hebben om Canada binnen te komen.

Hieronder vind je een uitlegvideo met alles wat je moet weten als je gaat Reis naar Canada met de laatste bijgewerkte wijzigingen en Vereisten voor toegang tot Canada.

Meer informatie over de bijgewerkte vereisten om Canada binnen te komen

Vereisten voor toegang tot Canada: WIJZIGINGEN EN BIJGEWERKTE VEREISTEN voor REIZEN 2022 Lucht en land:

  • Volledig gevaccineerde reizigers hoeven geen quarantaineplan meer te tonen bij de ingang.
  • Volledig gevaccineerde reizigers die Canada op of na 25 april binnenkomen, zijn niet langer verplicht om maskers te dragen op openbare plaatsen, te controleren en te rapporteren als ze tekenen of symptomen ontwikkelen, en in quarantaine te gaan als een andere reiziger in hetzelfde reisgezelschap tekenen vertoont of symptomen vertoont of positief is. en houd een lijst bij van nauwe contacten en bezochte plaatsen.

Sommige dingen zijn niet veranderd aan de vereisten om Canada binnen te komen. Alle reizigers moeten altijd de ArriveCAN-app gebruiken om reis- en vaccinatie-informatie te uploaden binnen 72 uur na aankomst in Canada en/of voordat ze aan boord gaan van een vliegtuig of cruiseschip op weg naar Canada.

Bovendien moeten alle reizigers, ongeacht hun vaccinatiestatus, maskers blijven dragen in vliegtuigen en op luchthavens.

informatiebron. Vereisten voor toegang tot Canada

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button
Geen berichten gevonden.
Geen berichten gevonden.
Geen berichten gevonden.
Geen berichten gevonden.