Sport evenementen

Gids om de Laver Cup te zien [2022]

u wilt leiders voor de Laver Cup? Als je er een zoekt Gids om de Laver Cup te zien, vertellen we je hoe je naar het tennistoernooi kunt kijken waar de beste tennissers van Europa en de rest van de wereld het tegen elkaar opnemen. We zullen je vertellen over onze ervaring in Londen om dit tennistoernooi te zien. Als het duidelijk is wat je wilt doen, lees dan verder, want wij vertellen je hoe. Haal de kaartjes om de beker te wassen. Hoe er te komen en alle tips om het meeste uit het Europa VS Rest van de Wereld tennistoernooi te halen.

Waar kun je de Laver Cup zien?

Het tennisseizoen gaat verder met de 5e editie van de Laver Cup Tennis die van 23 tot 25 september plaatsvindt in het O2 Stadium in Londen.

Kijk naar de kom

Wie speelt de Laver Cup 2022

Rafa Nadal, Novak Djokovic, Frances Tiafoe, Casper Ruud, Stefanos Tsitsipas en vele anderen als hij zich aansluit bij Roger Federer in deze nieuwe editie van maak de beker wat wordt het afscheid van de Zwitser als tennisprof.

Coupe d’Europe Team Laver 2022

 • Europa: Novak Djokovic, Rafael Nadal, Stefanos Tsitsipas, Casper Ruud, Roger Federer, Andy Murray en één speler worden bekend gemaakt. Kapitein: Bjorn Borg.

Rest van het 2022 Laver Cup World Team

wereld team: Felix Auger-Aliassime, Taylor Fritz, Diego Schwartzman, Alex de Minaur, Frances Tiafoe, Jack Sock en één speler worden aangekondigd. Kapitein: John McEnroe.

Wedstrijdschema Laver Cup 2022

 • Vrijdag 23 september, 14.00 uur enkele wedstrijd.
 • Volgende: enkele wedstrijd
 • 19:00 Wedstrijd gemakkelijk gemaakt.
 • Volgende: dubbelspel.
 • Zaterdag 24 september, 14.00 uur Enkelspel
 • Volgende: enkele wedstrijd
 • 19:00 Wedstrijd gemakkelijk gemaakt
 • Volgende: dubbelspel
 • Zondag 25 september, 13.00 uur Dubbelspel
 • Volgende: enkele wedstrijd
 • Volgende: enkele wedstrijd
 • Volgende: enkele wedstrijd

OP WELKE KANAAL IS DE LAVER CUP TV AAN?

De wedstrijd, die plaatsvindt in Londen en Roger Federer’s laatste afscheid van de tenniswereld markeert, is te zien op Eurosport en online in de Eurosport APP.

Hoe kom ik aan tickets voor de Laver Cup 2022?

De Laver Cup Open Practice Day vindt plaats op 22 september 2022 van 12.00 uur tot 14.00 uur BST in de O2. Team World begint de sessie met een oefensessie op de iconische zwarte baan van de Laver Cup van 12.00 tot 13.00 uur, gevolgd door Team Europe van 13.00 tot 14.00 uur. Fans zullen de spelers en aanvoerders horen voorbereiden op de competitie van het weekend, samen met de levendige muziek en spectaculaire verlichting waar de Laver Cup bekend om staat. Deuren open om 11:00 uur

Tickets voor de Open Practice Day gaan in de verkoop op 22 augustus 2022 om 13:00 uur BST, zolang de voorraad strekt.

Tickets voor een lager niveau zijn £ 35,00 per stoel en tickets voor een hoger niveau zijn £ 22,50 per stoel, inclusief btw en AXS-ticketkosten. Zodra alle tickets van een bepaald prijsniveau zijn uitverkocht, verschijnt de ticketprijs niet meer als optie. Maximaal zes (6) tickets per koper.

De Laver Cup zet zich in voor het ondersteunen van gemeenschapsinitiatieven die jongeren raken in elke bezochte stad. Als onderdeel van een liefdadigheidssamenwerking die is aangekondigd door de hertogin van Cambridge en Roger Federer namens de Laver Cup, wordt de opbrengst van de Laver Cup Open Training Day gedoneerd aan twee organisaties waarvan de hertogin beschermvrouw is: Action for Children en Lawn Tennis. Vereniging.

FAQ (veelgestelde vragen)

Heeft de Laver Cup ATP-punten?

Tijdens dit evenement worden geen ATP-punten toegekend. Het is vernoemd naar de Australische tennislegende Rod Laver, de enige man in de geschiedenis van de sport die alle vier de Grand Slams won in twee jaar en in hetzelfde seizoen (1962 en 1969).

Wat zijn de Laver Cup-regels?

In drie competitiedagen spelen 12 tennissers drie enkelspel en één dubbelspel per dag. Alle games zullen best-of-three sets zijn, maar in het laatste kwart zal een supertiebreak best-of-10 punten zijn.
De Laver Cup zal ook een vreemd scoresysteem hebben. Elk spel heeft zijn vervangers in punten voor elk team in oplopende volgorde; Dat wil zeggen, de wedstrijden van vrijdag leveren een punt op voor het winnende team. die van zaterdag twee en die van zondag drie. De eerste die arriveert 13 punten zal de winnaar van het toernooi zijn en de beker omhoog heffen. Als de teams gelijk staan ​​op 12 punten en alle wedstrijden zijn afgelopen, wordt op zondag een dubbelspel gespeeld in een tiebreakset die de winnaar bepaalt.
De regels van het evenement bepalen dat elke speler één of twee enkelspelwedstrijden moet spelen en dat minstens vier van de zes leden van elk team aanwezig moeten zijn in een dubbelspel.

Wie doet er mee aan de Laver Cup?

Het toernooi, georganiseerd door Roger Federer en zijn bureau, zal het opnemen tegen twee teams: Europa en de rest van de wereld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button