Vereisten

Reisvereisten Canada 2022【UPDATED】 – InfoWorldMaps

Reisvereisten Canada 2022: wat zijn dat? Vereisten voor reizen naar Canada? Er zijn VERANDERINGEN VAN DE VEREISTEN voor REIZEN in Canada door LUCHT, LAND en ZEE in 2022.

Reisvereisten Canada

Reis naar Canada

De federale regering van Canada versoepelt vanaf 25 april de reisbeperkingen verder. Hoogtepunten van de veranderingen zijn onder meer niet-gevaccineerde of gedeeltelijk gevaccineerde kinderen van 5 tot 11 jaar die geen Covid-19-test meer nodig hebben om Canada binnen te komen.

Hieronder vind je een uitlegvideo met alles wat je moet weten als je gaat Reis naar Canada met de laatste bijgewerkte wijzigingen.

Reisvereisten Canada: Lees meer over de huidige reisvereisten.

Reisvereisten Canada: 2022 WIJZIGINGEN EN VEREISTEN VOOR LUCHT- EN LANDREIZEN BIJGEWERKT:

  • Volledig gevaccineerde reizigers hoeven geen quarantaineplan meer te tonen bij de ingang.
  • Volledig gevaccineerde reizigers die Canada op of na 25 april binnenkomen, zijn niet langer verplicht om maskers te dragen op openbare plaatsen, te controleren en te rapporteren als ze tekenen of symptomen ontwikkelen, en in quarantaine te gaan als een andere reiziger in hetzelfde reisgezelschap tekenen of symptomen vertoont of positief is. en houd een lijst bij van nauwe contacten en bezochte plaatsen.

Sommige dingen zijn niet veranderd. Alle reizigers moeten altijd de ArriveCAN-app gebruiken om reis- en vaccinatie-informatie te uploaden binnen 72 uur na aankomst in Canada en/of voordat ze aan boord gaan van een vliegtuig of cruiseschip op weg naar Canada.

Bovendien moeten alle reizigers, ongeacht hun vaccinatiestatus, maskers blijven dragen in vliegtuigen en op luchthavens.

informatiebron.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button