Vereisten

WIJZIGINGEN in reisvereisten naar ITALI 2022【UPDATE】

Wijzigingen in reisvereisten naar Itali? als je erover nadenkt Ik reis naar Italië dat moet je eerst weten Vereisten om naar Italië te reizen We hebben dus veel taken voordat we de reis naar Italië plannen, een daarvan is het invullen van de PLF om Italië binnen te komen naast een andere reeks procedures die vereist zijn om het land binnen te komen via de lucht of over land, die we hieronder zullen beschrijven.

Vereisten om naar Italië te reizen

Wat moet ik weten over wijzigingen in de reisvoorwaarden voor Italië?

Lees meer over de nieuwe wijzigingen die ITALI heeft aangebracht in zijn REISREGLEMENT in 2022. Covid-19-beperkingen worden over de hele wereld versoepeld, het lage aantal positieve gevallen stelt landen in staat om te ontspannen en hun grenzen te bevrijden. In Italië sluiten ze zich aan bij deze nieuwe golf en kondigen ze nieuwe maatregelen aan om hun grondgebied binnen te vallen.

Degenen die van plan zijn om naar Europa te reizen voordat ze daarheen vliegen, moeten weten welke maatregelen in elk land gelden, hier moet je waakzaam zijn omdat ze voortdurend in ontwikkeling zijn. Italië bijvoorbeeld heeft op zondag 1 mei een aantal van de beperkingen versoepeld die zijn opgelegd om de verspreiding van Covid-19 tegen te gaan. Het besluit valt precies samen met de komst van de zomervakantie.

Hoe reist u in 2022 naar Italië?

Vanaf 1 mei hoeven reizigers die in Italië aankomen niet langer het European Union Locator Form in te vullen dat bij de balie van de luchthaven wordt aangeboden.

Daarnaast annuleerde Italië ook het gebruik van het gezondheidspaspoort, dat het bewijs levert van vaccinatie dat de vervoerder is hersteld van het virus, of een recent negatieve diagnostische test die vereist is om bioscopen, restaurants, sportscholen en andere plaatsen binnen te gaan.

Een andere verandering die zich in Italië heeft voorgedaan betreft het gebruik van een masker of masker binnenshuis. Ze worden niet meer gebruikt in supermarkten, kantoren en winkels. Het moet altijd worden gebruikt in het openbaar vervoer, bioscopen en elke zorginstelling of verpleeghuis.

Reizen naar Italië – Wijzigingen in de videovereisten voor podcasts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button