Vereisten

Vereisten voor reizen naar SPANJE 2022 (UPDATE)

Vereisten voor reizen naar SPANJE 2022? Er zijn WIJZIGINGEN in de EISEN voor REIZEN naar Spanje door de lucht, over land en over zee in 2022.

Voldoe aan de NIEUWE VEREISTEN om naar SPANJE 2022 te reizen BIJGEWERKT

In deze video kun je alles zien over de nieuwe vereisten voor Spanje en we laten je ook achter zodat je de gedetailleerde informatie van de ministerie van Gezondheid.

PASSAGIERS KOMENDE UIT LANDEN VAN DE EUROPESE UNIE OF MET SCHENGEN GEASSOCIEERDE LANDEN

Passagiers die per vliegtuig of over zee aankomen vanuit Spanje deze landen U hoeft GEEN SpTH Health Check-formulier of een COVID-19-certificaat te overleggen.

Vereisten om naar Spanje te reizen

PASSAGIERS UIT LANDEN VAN NIET-EUROPESE UNIE OF LANDEN DIE NIET ALS EEN MET SCHENGEN GEASSOCIEERD LAND WORDEN BESCHOUWD

Passagiers die binnen Spanje aankomen LUCHTWEGEN (met uitzondering van kinderen onder de 12 jaar en personen in internationale transit) die aankomen uit landen die GEEN deel uitmaken van de Europese Unie of die NIET als Schengenstaten worden beschouwd, moeten in het bezit zijn van een van deze documenten:

  • E EU COVID DIGITAAL CERTIFICAAT OF EU EQUIVALENT vaccinatie tegen COVID-19 of een negatief attest van een actieve infectiediagnosetest of een attest van herstel na herstel van de ziekte. U kunt op internet controleren of uw certificaat geldig is https://www.spth.gob.es Het wordt geopend in een nieuw venster. of in de app „Spain Travel Health –SpTH“ (Android, iOS, Huawei) ORANJE PAD .
  • QR SpTH . Als u GEEN digitaal EU COVID-certificaat of EU-equivalent heeft, moet u dit invullen SpTH-Status-Check-Blatt via de website van de Spaanse overheid of via de Spain Travel Health – SPTH – app (Android, iOS, Huawei) door handmatig de details van uw vaccinatie, diagnostische test of herstelcertificaat in te voeren. Na het invullen van de FCS stuurt het systeem u een QR-code die u zowel bij het instappen als bij aankomst in Spanje moet tonen. Tijdens de gezondheidscheck kan u gevraagd worden om de juiste vaccinatie, diagnostische test of verklaring van herstel te overleggen. Volg bij aankomst op de luchthaven de instructies waarin dit staat OVER BLAUW .

il Passagiers van 12 jaar en ouder kwamen aan in Spanje OVER DEL MARE uit landen die GEEN deel uitmaken van de Europese Unie of die NIET als Schengenlanden worden beschouwdmoet in het bezit zijn van een van de vereiste gezondheidscertificaten (vaccinatie, diagnose of hersteltest), al dan niet EU CCD/EU equivalent, zonder dat een gezondheidscheckformulier via SpTH hoeft in te vullen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button