Vereisten

Vereisten voor reizen naar Colombia 2022【UPDATE】

als je erover nadenkt Reizen naar Colombia dat moet je eerst weten Vereisten om naar Colombia te reizen We hebben dus veel taken voordat we de reis naar Colombia plannen, een daarvan is hoe het CHECK MIG-formulier in te vullen naast een andere reeks procedures die vereist zijn om het land binnen te komen via de lucht of over land, die we hieronder zullen beschrijven.

Vereisten om naar Colombia te reizen

Wat moet ik weten over de wijzigingen in de toelatingseisen voor Colombia?

Hieronder beschrijven we in detail de wijzigingen voor reizen naar COLOMBIA vanaf 1 mei 2022.

Er komen ook nieuwe maatregelen met de aankondiging door de president van de republiek, Iván Duque, om het verplichte gebruik van maskers in gemeenschappen op te heffen met 70% dekking van het hele regime en 40% versterkingen.

Hoe reis je in 2022 naar Colombia?

In dit verband verklaarde Fernando Ruiz Gómez, minister van Volksgezondheid en Sociale Bescherming, dat de noodgezondheidsmaatregel wordt gehandhaafd, rekening houdend met twee punten.

Ten eerste vanwege de aanbeveling van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) om deze status te behouden, en ten tweede waren er slechts zes weken van dalende aantallen, zowel in termen van besmetting als sterfte.

“We moeten nog wat langer wachten”, verzekerde hij, waarvoor, hij benadrukte, “deze nieuwe noodtoestand als een overgangstoestand wordt beschouwd.”

Wat betreft degenen die Colombia willen binnenkomen, benadrukte de minister dat alle internationale reizigers een voltijdse vaccinatiekaart moeten hebben.

Hij benadrukte echter dat “we uitbreiden met niet-gevaccineerde personen die Colombia mogen binnenkomen.” Om dit te doen, moeten ze een PCR-test leveren die minder dan 72 uur duurt of een antigeentest die minder dan 48 uur duurt.

“We denken dat met de hoge dekking die we hebben en de sterke immuniteit natuurlijk elke aankomst uit landen waar er gepost wordt een risico is, maar er is al een vooruitgang in immuniteit onder Colombianen die ons beschermt en economische voordelen oplevert. en sociaal. Activiteit die ons in staat heeft gesteld een aanzienlijk herstel te realiseren, “zei hij.

Aan de andere kant zei hij dat Colombianen voorzichtig zijn in het gebruik van maskers. “We moeten een logica aangaan van intelligent en rationeel gebruik van het masker”, legde hij uit en benadrukte dat het masker hier zal blijven, vooral als preventieve maatregel tegen aandoeningen van de luchtwegen.

Reizen naar Colombia: wijzigingen in de vereisten voor videopodcasts

Als je liever naar deze video luistert, vind je alle informatie om naar Colombia te reizen met alle details over alles wat je nodig hebt.

Informatiebronnen:

📍 Officiële informatie: Colombiaans ministerie van Volksgezondheid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button