Vereisten

VEREISTEN VOOR REIZEN IN ARGENTINIE 2022 ✈️ Wijzigingen in PROTOCOLLEN 【UPDATE】

vereisten voor reizen in Argentinie 2022: Wat zijn de Vereisten om naar Argentinië te reizen? Lees meer over VERANDERINGEN in 2022 aan REIZEN IN ARGENTINI-vereisten en hoe u deze kunt voltooien beëdigde verklaring om naar Argentinië te reizen.

Vereisten voor reizen in Argentinië:

De vereisten voor degenen die het land willen verlaten zijn geactualiseerd, maar dit is ook gedaan in het geval van inkomen voor Argentijnen en ingezetenen; welke documenten moeten worden ingediend?

vereisten voor reizen in Argentinie

Migrations heeft de nieuwe maatregelen voor reizen naar het buitenland geüpdatet, geleidelijk terug op hetzelfde pad als vóór de komst van de coronaviruspandemie. Coronavirus. Op basis van deze nieuwe regeling die deze vrijdag is aangekondigd door nationale regering, Je bent geüpdatet de nieuwe procedures om Argentinië binnen te komen.

Volgens de migratierichtlijnen, Firenze Carignano, Argentijnen die naar het buitenland reizen, hoeven de beëdigde verklaring niet meer in te vullen dan worden de gegevens nu rechtstreeks vanuit een migratiecontroller geladen. Dit zijn degenen die zowel over land als door de lucht vertrekken, en die tot dan toe door dezelfde reizigers moesten worden vervoerd. De maatregel is ongeveer twee jaar geleden opgelegd nadat in maart 2020 een tussentijdse overheidsmaatregel in werking trad gericht op het voorkomen en verspreiden van de coronaviruspandemie.

Om de voorwaarden voor binnenkomst in het land te vereenvoudigen, Nieuwe immigratieprocedures gepubliceerd voor Argentijnen en inwoners van het land. Tot dinsdag, een Argentijn moest zijn PCR en vaccinatieplan indienenterwijl het vanaf vrijdag nodig is om de beëdigde verklaring in te vullen en aan te geven of u ingeënt bent of symptomen heeft.

Aanbevelingen voor reizigers – vereisten voor reizen in Argentinië

Ook de rijksoverheid heeft aanbevolen voor mensen van wie het vaccinatieschema onvolledig is en dat ze binnen 24 uur na binnenkomst een diagnostische test ondergaan. Als een positief of vermoed geval van Covid-19 wordt gedetecteerd of gemeld aan de POE, wordt het noodplan voor die POE geactiveerd.

Wat zijn de immigratieprocedures voor Argentijnen en ingezetenen die Argentinië willen binnenkomen?

Argentijnen en ingezetenen moeten invullen wettelijke verklaring het nationale grondgebied betreden binnen 48 uur voor vertrek. In het geval van minderjarigen of personen die door een gerechtelijk bevel “ongeschikt” zijn verklaard, moet de DDJJ worden ingevuld door hun wettelijke vertegenwoordigers. Personen ouder dan 70 jaar zijn vrijgesteld van de verplichting om de DDJJ elektronisch in te vullen. Personen die het land binnenkomen voor minder dan 24 uur zijn vrijgesteld van deze procedure. en doe het over land.

Wat moeten buitenlanders, niet-ingezetenen van Argentinië, doen?

Argentijnen en inwoners moet de beëdigde verklaring invullen minimaal 48 uur voor de reis. Covid-19 zorgverzekering indienen (Hulp bij ziekenhuisopname, isolatie en/of medische transferdiensten). Uitzonderingen zijn degenen die het land binnenkomen voor minder dan 24 uur. en doe het over land. Deze niet-ingezeten vreemdelingen met de Oekraïense nationaliteit of uit dit land, terwijl ze zich in een tijdelijke migratiesituatie bevinden, moeten een Covid-19 medische verzekering hebben als ze geen andere vorm van medische verzekering hebben.

Bron van informatie Vereisten voor reizen in Argentinië:

Officiële informatie
informatiebron

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button