Vereisten

US elimineert Covid-testen als vereiste voor reizen ❌ Update (Toerisme)

US elimineert Covid-testen als reisvereiste. De regering van de Verenigde Staten heeft aangekondigd dat de Verenigde Staten de Covid-test als reisvereiste afschaffen en een einde maken aan deze vereiste die van kracht was sinds de grenzen met Europa afgelopen november werden geopend. De aankondiging is van plan de pagina om te slaan over een van de nieuwste pandemiegerelateerde beperkingen die nog in het land moeten worden opgeheven.

De Verenigde Staten schrappen Covid-testen als reisvereiste

De Verenigde Staten schrappen Covid-testen als reisvereiste

Voldoe aan NIEUWE EISEN voor reizen naar de US 2022 (JUNI)

Met deze video geven we je een hulpmiddel om je reis naar de Verenigde Staten te evalueren en alles wat je moet weten Vereisten voor reizen naar de Verenigde Staten.

Maskers voor reizen naar de US

Tijdens het reizen zijn de maskers op 18 april al in de lucht gevallen (en niet alleen, ook op het openbaar vervoer en op plaatsen als treinstations, busstations en luchthavens). De luchtvaartmaatschappijen deden vervolgens een beroep op de regering om de eis van de eerdere negatieve test, die in het geval van Spanje de dag voor de reis moest worden uitgevoerd (PCR of antigeentest), te schrappen. Het is weken geleden dat een vlucht naar de Verenigde Staten, zowel binnenlands als internationaal, vaccinatiegegevens vereiste.

SAMENGEBONDEN:
reisformulieren ▶️ Waar is PLF voor onderweg?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button