Vereisten

Toelatingseisen Turkije ✅ Informatie voor buitenlandse reizigers

Plan je een reis naar Turkije? Doe je onderzoek voordat je aan je reis begint toelatingseisen Turkije. Vereisten om Turkije binnen te komen In dit artikel vindt u: Advies over reizen naar het buitenland in Turkije. We leggen ze uit Vereisten voor een bezoek aan Turkije die u moet weten voordat u naar Turkije reist om problemen tijdens uw reis te voorkomen. Op deze pagina vindt u informatie over het binnenkomen van Turkije.

Toelatingseisen Turkije

Het dragen van een masker gedurende de hele reis, op de luchthaven en aan boord tijdens de vlucht is ook verplicht. De autoriteiten kunnen u bij aankomst in Turkije ook medisch screenen op COVID 19. Hier vindt u Vereisten om toegang te krijgen tot Jet 2 in Turkije en alles wat je nodig hebt om naar Turkije te reizen.

Vereisten om Turkije binnen te komen

Vanwege COVID-19 heeft Turkije reisbeperkingen ingevoerd voor buitenlandse bezoekers in het belang van de openbare veiligheid. De Covid-beperkingen van Turkije zijn herzien en bijgewerkt tijdens de pandemie.

Dit artikel onderzoekt de huidige Toelatingseisen voor Turkijebeperkingen uitleggen:

 • Wie mag Turkije binnen volgens de huidige regels?
 • Toegangsbeperkingen voor toeristen tijdens COVID-19
 • Als uw Turkse visum nog geldig is volgens de beperkingen

Heb je een formulier nodig om Turkije binnen te komen?

De Turkse autoriteiten vaardigen toegangsregels uit en handhaven deze. Je moet weten Turkse toelatingseisen:

 • Alle aankomsten in Turkije worden onderworpen aan een medische screening op symptomen van het coronavirus, inclusief temperatuurcontroles. Aankomsten kunnen bij aankomst worden onderworpen aan willekeurige PCR-tests.
 • U dient op de luchthaven en tijdens alle vluchten van en naar Turkije altijd een mondkapje te dragen.
 • Uw COVID-19-informatie kan waar nodig worden gedeeld met het ministerie van Volksgezondheid en derde landen. Iedereen die willens en wetens valse informatie verstrekt, kan worden verhinderd om te reizen.
 • Als u volledig bent ingeënt, kunt u Turkije binnenkomen zonder testen of quarantaine. Er moeten ten minste 14 dagen zijn verstreken sinds de tweede vaccinatiedosis en het vaccin moet zijn goedgekeurd door het Turkse ministerie van Volksgezondheid of de Wereldgezondheidsorganisatie.

Wat is het e-Visum voor Turkije?

Het e-Visum voor Turkije is een officieel document dat toegang tot Turkije machtigt.

Burgers van in aanmerking komende landen kunnen die van hen gemakkelijk krijgen Elektronisch visum voor Turkije via een online aanvraagformulier.

Het elektronische visum het vervangt het “kleverige visum” en het “stempeltype” visum. eerder afgegeven bij grensovergangen.

Met het e-Visum voor Turkije hebben in aanmerking komende reizigers alleen een internetverbinding nodig om hun aanvraag te voltooien. Om met succes een online visum voor Turkije te krijgen, moet de aanvrager zijn persoonlijke gegevens verstrekken, zoals:

 • Volledige naam zoals deze in het paspoort staat
 • Datum en plaats van geboorte
 • Paspoortgegevens inclusief datum van afgifte en vervaldatum

Hoe lang duurt het om het e-Visum Turkije te verwerken?

Visum Turkije kan online worden aangevraagd Wacht 24 uur voor verwerking. Na goedkeuring is het e-Visum rechtstreeks naar het e-mailadres van de sollicitant.

De paspoortcontroleurs bij de ingangspunten controleren de geldigheid van het Turkse e-Visum in hun systeem. Aanvragers zijn echter verplicht om tijdens het reizen een elektronische of papieren kopie van het Turkse visum bij zich te hebben.

Heb je een visum nodig voor Turkije?

Als u Turkije binnenkomt via een landgrensovergang, gelden er bepaalde voorwaarden om Turkije binnen te komen. Zorg ervoor dat uw paspoort een gedateerde inreisstempel heeft voordat u de grensovergang verlaat.

Als u een andere Britse nationaliteit heeft (bijv. BN(O), Britse overzeese staatsburger, Britse beschermde persoon of Britse persoon), neem dan voor vertrek contact op met het Turkse consulaat-generaal voor visumvereisten. Dit soort paspoorten wordt in het Turkse e-Visa-systeem geclassificeerd als “Britse speciale paspoorten”. Voordat u op reis gaat, moet u een visum aanvragen bij het Turkse Consulaat-Generaal.

Heb ik een visum nodig voor Turkije vanaf VK 2022?

Britse staatsburgers die voor toerisme of zaken naar Turkije reizen, kunnen visumvrij reizen voor bezoeken van maximaal 90 dagen binnen een periode van 180 dagen.

Als u van plan bent langer dan 90 dagen in Turkije te blijven, moet u vóór het einde van uw verblijf van 90 dagen een visum voor lang verblijf aanvragen of een verblijfsvergunning verkrijgen bij de lokale autoriteiten in Turkije. Als je van plan bent om in Turkije te werken, zorg dan dat je over de juiste vergunningen beschikt. Meer informatie is verkrijgbaar bij het Turkse ministerie van Binnenlandse Zaken. Als u zich niet aan de voorwaarden van uw visum of vergunning houdt, riskeert u een boete, uitzetting en een inreisverbod.

Visum- en inreisvereisten voor de Republiek Turkije kan snel veranderen tijdens COVID-19. Bezoekers moeten ervoor zorgen dat ze over de laatste informatie beschikken voordat ze op reis gaan.

Hoe lang is een e-Visum voor Turkije geldig?

Online visa voor Turkije zijn geldig voor: 180 dagen na de aankomstdatum vermeld op de aanvraag. Dit betekent dat de reiziger Turkije moet binnenkomen binnen 6 maanden om het goedgekeurde visum te krijgen.

Hoe lang een bezoeker met een e-Visum in Turkije kan blijven, hangt af van zijn nationaliteit – er worden een- of meervoudige inreisvisa afgegeven 30, 60 of 90 dagen. Alle inzendingen moeten worden gedaan binnen de geldigheidsperiode van 180 dagen.

Download het e-Visum Turkije

Online een visum Turkije aanvragen is heel eenvoudig en om het nog makkelijker te maken leggen we hier stap voor stap uit hoe je dit snel en gemakkelijk doet.

Het eerste dat u hoeft te doen, is naar de officiële pagina gaan en de eerste gegevens invoeren.

 1. U kunt doorgaan met de e-Visumaanvraag door de gevraagde informatie te verstrekken.
 2. Voer de betaling uit op de officiële website
 3. Na betaling wordt de link om uw e-Visum te downloaden naar u gemaild.

Landen die geen visum nodig hebben om naar Turkije te reizen:

Andorra, Argentinië, Bolivia, Bulgarije, Chili, Zuid-Korea, Denemarken, Ecuador, El Salvador, Finland, Frankrijk, Duitsland, Georgië, Griekenland, Honduras, Hong Kong, IJsland, Iran, Israël, Japan, Liechtenstein, Luxemburg, Maleisië, Monaco , Marokko , Nieuw-Zeeland, Nicaragua, San Marino, Singapore, Zweden, Zwitserland, Trinidad en Tobago, Tunesië, Uruguay, Vaticaanstad, Venezuela, Bosnië en Herzegovina, Kroatië, Macedonië, Costa Rica, Kazachstan, Kirgizië en Macau.

Toelatingseisen voor COVID-19 in Turkije

Reisbeperkingen in Turkije: Als u niet volledig bent gevaccineerd, moet u een negatieve PCR-test overleggen (maximaal 72 uur voor binnenkomst geslaagd), een snelle antigeentest (maximaal 48 uur voor binnenkomst geslaagd) of een bewijs van recent herstel van COVID -19 in de laatste zes maanden bij binnenkomst in Turkije.

Turkse toelatingseisen: U moet aantonen dat u volledig ingeënt bent om Turkije binnen te komen.

Turkse toelatingseisen: Er zijn geen uitzonderingen op de toelatingseisen voor Turkije.

EEN KENNISGEVING: Alle bezoekers zouden ze moeten bekijken Toelatingseisen voor COVID-19 Turkije voordat ze hun reis naar het land plannen.

✅ Formulier voor het lokaliseren van passagiers in Turkije

Om de . aan te vragen Turkije module plf Ga naar deze pagina en vul het formulier in. Zodra u toegang heeft tot dit gedeelte, hoeft u alleen maar uw nationaliteit en land van verblijf te selecteren en door te gaan met de stappen om het te voltooien Kalkoen en je kunt naar dit land reizen.

SAMENGEBONDEN:
Vereisten om Turkije binnen te komen Turkije PLF

PLF Turkije

Veelgestelde vragen (FAQ)

Wat zijn de vereisten om Turks binnen te komen?

Als je bent bezoek Turkije, moet uw paspoort minimaal zes maanden geldig zijn vanaf de datum van aankomst en moet het een volledig blanco pagina hebben voor in- en uitreisstempels. Meer informatie over de toelatingseisen voor Turkije vind je op de website van de Turks ministerie van Buitenlandse Zaken.

Als u inwoner bent van Turkije, moet uw paspoort zes maanden geldig zijn vanaf de datum van aankomst.

Controleer bij uw reisaanbieder of uw paspoort en andere reisdocumenten aan de vereisten voldoen.

Wat zijn de lokale wetten en gebruiken in Turkije?

Het is illegaal om geen identiteitsbewijs met foto mee te nemen naar Turkije. U moet altijd uw paspoort of verblijfsvergunning bij u hebben. In sommige drukke gebieden, met name Istanbul, kunnen de Turkse autoriteiten voorkomen dat het publiek identiteitscontroles uitvoert. Er zijn ook tal van politiecontroles op de hoofdwegen in Turkije.

Roken is verboden in het openbaar vervoer en op alle overdekte werkplekken en openbare plaatsen.

Roken is verboden in sommige buitenruimtes waar culturele, artistieke, sportieve of amusementsactiviteiten plaatsvinden.

Turkije heeft strikte wetten tegen het gebruik, het bezit of de handel in illegale drugs. Als u schuldig wordt bevonden aan een van deze misdrijven, riskeert u een fikse boete of 4 tot 24 jaar gevangenisstraf.

Het bezit, de verkoop en de export van antiek is illegaal en wordt bestraft met een gevangenisstraf van 5 tot 12 jaar en een hoge boete. Sommige historische voorwerpen die op lokale markten en antiekwinkels worden gevonden, kunnen in Turkije worden verkocht, maar zijn illegaal voor export. U moet de wettelijke vereisten bevestigen voordat u een aankoop overweegt of naar huis terugkeert met een antiek/historisch item.

Kleed je bescheiden wanneer je een moskee of een religieus heiligdom bezoekt om beledigingen te voorkomen.

Maak geen foto’s in de buurt van militaire of officiële installaties. Vraag toestemming voordat je mensen fotografeert.

Homoseksualiteit is legaal in Turkije. Veel delen van Turkije zijn echter sociaal conservatief en openbare uitingen van genegenheid kunnen ongewenste aandacht trekken.

Waar vind ik alles over de toelatingseisen voor Turkije?

Wat is de rebranding van Turkije?

Het land heet nu Kalkoenin de zalen van de Verenigde Naties, die hebben ingestemd met de wijziging. En de Naamswijziging in Turkije naar Türkiye Cumhuriyeti, in het Engels bekend als de Republiek Turkije.

Mogelijk bent u geïnteresseerd in reizen naar andere landen

ALS u informatie uit andere landen nodig heeft om de relevante PLF-formulieren in te vullen, neem dan contact met ons op en wij zullen u helpen deze in te vullen Passagiersvolgformulier voor de reis.

Disclaimer: Dit bedrijf is niet gelieerd aan de Turkse overheid. www.infoworldmaps.com heeft tot doel natuurlijke en rechtspersonen te helpen bij hun reisbeheerprocedures om Turkije binnen te komen voor een kort verblijf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button