Vereisten

Systeemvereisten Ontsnap uit Tarkov – InfoWorldMaps


Onderzoek Systeemvereisten Ontsnap uit Tarkov? Als je de systeemvereisten wilt weten om dit spel te spelen, helpen we je om de systeemvereisten voor Escape from Tarkov te vinden.

Systeemvereisten Ontsnap uit Tarkov
Fotocredit: Strijd tegen staatsspelen

Minimale systeemeisen Ontsnap uit Tarkov

VERWERKER: Intel Core 2 Duo, Intel Core i3 2,4 GHz, AMD Athlon, AMD Phenom II 2,6 GHz

GPU’s: Dx11 compatibel met 1 GB VRAM

RAM: 8 GB RAM

OPSLAG: Minstens 8 GB vrije schijfruimte

Besturingssysteem: Windows 7/8/10 64-bits

Kan Escape From Tarkov op mijn computer draaien?

Aanbevolen systeemvereisten voor Escape from Tarkov - Kan mijn pc voldoen aan de systeemvereisten voor Escape from Tarkov?
Escape from Tarkov pc-specificaties – Aanbevolen Escape from Tarkov pc-specificaties?

Systeemvereisten Ontsnap uit Tarkov

Escape From Tarkov is een unieke first person shooter die momenteel wordt ontwikkeld door Battlestate Games en waarvoor een fatsoenlijke computer nodig is. Escape From Tarkov’s belangrijkste gameplay-lus bevat een mix van PVP- en PVE-elementen, waarbij de speler op een kaart laadt, op zoek gaat naar nieuwe buit van missies of andere spelers vermoordt en probeert ze veilig te mijnen met de nieuw verkregen buit. . Escape From Tarkov heeft zijn gesloten alfa uitgebracht in augustus 2016 en is momenteel nog in bèta, maar dat heeft duizenden pc-gamers er niet van weerhouden zich af te vragen of hun pc het kan uitvoeren. Momenteel kunnen de systeemvereisten voor Escape For Tarkov tijdens de ontwikkeling worden gewijzigd, maar als uw computer nu slaagt voor de systeemvereistentest, zou deelname aan de bèta zonder problemen moeten zijn.

Op het moment van schrijven stelt Battlestate Games dat uw computer minimaal een grafische kaart van 1 GB nodig heeft die ook DX11 ondersteunt om aan de minimale GPU-vereisten te voldoen. Het is een nogal vage vereiste, maar de eerste fatsoenlijke kaarten die aan die specificaties voldoen, zijn de GeForce GTX 460 en Radeon HD 6850. Sommige minder krachtige kaarten werken misschien, maar zonder meer informatie van de ontwikkelaars kun je het beste op zeker spelen. De minimale CPU-uitrusting is vrij laag: alleen een 2,4 GHz dual-coreprocessor (Core 2 Duo E4600 of Athlon II X2 210) is vereist. Dat is aanzienlijk minder dan andere populaire shooters zoals PUBG. Het is compatibel met 64-bits versies van Windows 7 en hoger. Uw computer heeft ook minimaal 6 GB RAM nodig om de rest van de test Minimumvereisten te doorstaan.

Er is een vrij standaard sprong in hardware nodig om van de minimale specificaties naar de aanbevolen specificaties voor Escape From Tarkov te gaan. In wezen hebt u een grafische kaart nodig die lijkt op die hierboven, behalve met dubbele VRAM. We hebben de aanbevolen grafische kaartvereisten ingesteld op GeForce GTX 470 en Radeon HD 7850. We zullen deze vereisten hoogstwaarschijnlijk aanpassen wanneer de game Update 1.0 uitbrengt. Battlestate Games raadt ten minste een 3,2 GHz quad-coreprocessor aan uit de Intel Core i5- of AMD FX-familie. Dit zijn aanzienlijk hogere systeemvereisten dan Cuphead, dat is ontwikkeld met dezelfde Unity-engine. Als je echter Escape From Tarkov wilt spelen met de grafische instellingen ingeschakeld, moet je pc de aanbevolen systeemvereistentest doorstaan.

Escape from Tarkov systeemvereisten samenvatting

Escape From Tarkov is een geweldige FPS-game met zeer redelijke pc-vereisten. Je kunt wegkomen met het hoogst noodzakelijke.

Als je het spel in hoge kwaliteit wilt ervaren, kun je ook een beetje investeren en het zal je erg van pas komen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button