PLF om te reizen

PLF vorm UK【2022】

Als u gaat reizen en het VK wilt binnenkomen, moet u de plf uk gov overleggen. We leggen uit waar je het plf-formulier uk moet invullen en alles wat je moet weten om zonder problemen in het VK te kunnen landen. In word3dmap gaan we u alle informatie geven over het invullen van het passagierslocatieformulier uk om naar het Verenigd Koninkrijk te reizen.

plf uk
PLF vorm UK


VK-formulier voor het lokaliseren van passagiers (PLF vorm UK)

Om naar het VK te reizen moet je de plf uk gov invullen voordat je in het Verenigd Koninkrijk aankomt. U kunt het formulier op elk moment invullen gedurende de 48 uur voordat u in het VK aankomt. Dit formulier dient u te tonen bij het inchecken of bij het instappen in het vliegtuig, de trein of het schip naar het VK. Het kost je niets omdat het gratis is.

Als u onder begeleiding naar het Verenigd Koninkrijk reist

Elke volwassene moet een formulier invullen. U kunt minderjarigen onder de 18 jaar die met u meereizen op uw formulier opnemen, zolang ze op hetzelfde adres als u in het VK verblijven.

Wanneer u het plf uk-formulier niet hoeft in te vullen

U hoeft het passagierslokalisatieformulier niet in te vullen of een COVID-19-test te doen als u vanuit een van de volgende plaatsen reist en 10 dagen of langer op een van deze plaatsen bent geweest:

  • Ierse Republiek
  • Kanaaleilanden
  • Isle of Man

Coronavirus-tests en quarantainevoorschriften in het VK

U moet de tests aanschaffen die u in het VK moet afleggen voordat u het Passenger Locator Form (PLF) invult.

Het kan ook zijn dat u een coronavirus-test moet doen en een negatief resultaat heeft voordat u naar het VK kunt reizen, afhankelijk van waar u de afgelopen 10 dagen voor uw aankomst bent geweest en of u de volledige richtlijn van vaccinatie

Hoe het plf-formulier in te vullen om naar het Verenigd Koninkrijk te reizen

Om het plf UK-formulier in te vullen, moet u het volgende verstrekken:

  • E-mailadres – u heeft dit nodig om terug te kunnen keren naar uw formulier en om uw QR-code (snelle responscode) te ontvangen
  • Uw telefoonnummer – we moeten contact kunnen opnemen u op dat nummer in het VK
  • Details van het paspoort of de reisdocumenten die u gebruikt bij aankomst aan de Britse grens – u moet hetzelfde document gebruiken bij aankomst en vertrek.
  • Details van uw reis, inclusief tijden en datums
  • Adres waar u in het VK zult verblijven (indien van toepassing)
  • Referentienummers voor eventuele COVID-19-testaankopen 19 die u nodig heeft te doen na uw aankomst in het VK
  • Factuurnummer van het hotel waar u in quarantaine wordt geplaatst, indien van toepassing

Als u in Engeland aankomt en de voltooiingstest gebruikt quarantaine, moet je ook de naam opgeven van de provider waar je de test hebt gekocht.

U kunt meerdere reizen op uw formulier opnemen als u meer dan één keer in een periode van 48 uur het VK binnenkomt.

PLF VK-aanvraag

Als u het  plf uk-formulier wilt aanvragen, gaat u naar deze pagina en vult u het formulier in. Zodra u toegang heeft tot dit gedeelte, hoeft u alleen uw nationaliteit en uw land van verblijf te selecteren en de stappen te volgen om het  plf-formulier uk en u kunt naar dit land reizen. Krijg snel toegang tot het officiële formulier om naar het VK te kunnen vliegen:

Download het plf uk-formulier of selecteer om het per e-mail in PDF-formaat te ontvangen. Het formulier bevat de QR-code. Je kunt het uitprinten of opslaan op je telefoon. Voordat u aan boord gaat, wordt u gevraagd de QR-code aan uw luchtvaartmaatschappij, schip/cruise- of spoorwegmaatschappij te tonen. U moet deze ook bij aankomst in het VK overleggen.

Opmerking: De Britse PLF is een verplicht formulier om het grondgebied van het Verenigd Koninkrijk te betreden ongeacht hun nationaliteit (Europese burgers zijn ook onderworpen aan aan deze verplichting) en ongeacht uw vervoerswijze: per vliegtuig, per schip of over land (auto, bus, trein) inbegrepen.

De informatie in dit artikel is verkregen van: https://www.gov.uk/guidance/passenger-locator-form-how-to-guide el 16 /01/2022 en wat vandaag in dit bericht wordt beschreven, kan variëren als gevolg van de veranderende omstandigheden van de huidige pandemie en de nieuwe regelgeving die elke regering kan toepassen.

Veelgestelde vragen PLF FORM UK

Wanneer moet ik de UK plf invullen?

U kunt het formulier op elk moment invullen gedurende de 48 uur voordat u in het VK aankomt.

Hoeveel is de Britse plf waard?

Het is een gratis service, het kost u geen geld.

Wanneer moet ik de plf laten zien?

Dit formulier moet u tonen bij het inchecken of bij het instappen in het vliegtuig, de trein of het schip naar het land van bestemming.

Wanneer kan het passagierslokalisatieformulier worden gebruikt?

Om een ​​account aan te maken om uw persoonlijke gegevens op te slaan als u vaak reist. Om uw account in te voeren om een ​​onvolledig formulier te bewerken of te verzenden en om uw vaccinatiestatus te bewijzen, in het geval dat u het volledige vaccinatieschema heeft ontvangen.

Hoe plf-informatie bijwerken?

Als er gegevens veranderen na het indienen van het formulier, zoals uw reis- of contactgegevens, moet u een nieuw formulier invullen.

Help bij het invullen van de plf overheid uk

U kunt de hulplijn bellen om de formulieren voor de locatie van de passagiers in te vullen. Deze ondersteuning is alleen beschikbaar in het Engels.

Als u belt vanuit het VK

Telefoonnummer voor assistentie voor het invullen van het passagierslocatieformulier: 0800 678 1767
Maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur, GMT.
Deze oproepen zijn gratis.

Als u belt van buiten het VK

Telefoonnummer voor assistentie voor het invullen van het passagierslocatieformulier: 0044 207 113 0371
Maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur, GMT.
De prijs van oproepen is afhankelijk van de telefoonaanbieder.

Misschien ben je geïnteresseerd in reizen naar andere landen

ALS u informatie over andere landen nodig heeft om hun respectievelijke plf-formulieren in te vullen, neem dan contact met ons op en wij zullen u helpen bij het invullen van de  passagierslocatieformulier voor reizen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button