PLF om te reizen

PLF Turkije【2022】

Voordat u op reis gaat naar Turkije, is het belangrijk om de verplichte beperkingen te kennen, zoals het invullen van het PLF Turkije, een formulier voor het lokaliseren van passagiers in Turkije. Ook is het verplicht om tijdens de hele reis, op de luchthaven en aan boord tijdens de vlucht een mondkapje te dragen. De autoriteiten kunnen u ook een medische controle geven op COVID 19 wanneer u in Turkije aankomt. Ontdek in dit artikel hoe u het Turkije plf-formulier correct invult.

PLF Turquía
PLF Turkije

Reis en vlieg met plf Turkije

Vanaf eind december 2020 moeten alle reizigers binnen 72 uur voorafgaand aan hun reis naar Turkije een negatief PCR-testresultaat overleggen. Reizigers die geen negatieve PCR-test voor COVID kunnen overleggen, kunnen niet deelnemen aan de vlucht. Houd er rekening mee dat deze regeling niet van toepassing is op transitpassagiers of overslagpassagiers.

Reizigers die vertrekken naar Turkije en die 6 jaar of ouder zijn en die in de afgelopen 10 dagen naar Brazilië of Zuid-Afrika zijn gereisd, moeten binnen 72 uur na aankomst in Turkije een negatieve PCR-test voor COVID19 indienen. Deze laatste zal ook een quarantaine van 14 dagen moeten uitvoeren in een door de Turkse autoriteiten aangewezen faciliteit. Vervolgens wordt de quarantaine opgeheven als de Covid-test op de 10e dag negatief is.

Reizigers die binnen 10 dagen na hun vlucht naar Turkije naar India zijn gereisd, worden ook onderworpen aan een quarantaine van 14 dagen in een door de Turkse autoriteiten aangewezen faciliteit. Een COVID-PCR-test wordt uitgevoerd op de 14e dag van quarantaine en wordt opgeschort als het resultaat negatief is.

Wie is vrijgesteld van het indienen van de plf?

Vrijgesteld: stewardessen en koopvaardijmedewerkers, die niet verplicht zijn COVID PCR-tests uit te voeren en tweewekelijks.

Verplichte formulieren: vanaf 15 maart 2021 moeten alle reizigers het formulier voor de locatie van de passagiers voor de volksgezondheid binnen 72 uur vóór het vertrek van hun vlucht invullen. Vervolgens wordt een code voor de e-mailgezondheidscontrole (genaamd HES-code) toegewezen voor de gehele duur in Turkije. Reizigers moeten tijdens het inchecken het papieren of digitale formaat via hun mobiele telefoon laten zien. We raden u aan ook een papieren versie te bewaren.

PLF Turkije Aanvraag

Om het Turkije plf-formulier aan te vragen, gaat u naar deze pagina en vult u het formulier in. Zodra u toegang heeft tot dit gedeelte, hoeft u alleen maar uw nationaliteit en land van verblijf te selecteren en de stappen voort te zetten om de kalkoen plf en u kunt naar dit land reizen. Snel toegang tot het officiële formulier om naar Turkije te kunnen vliegen:

Dit formulier is ingevuld om u en uw dierbaren te beschermen tijdens uw verblijf in Turkije. Zodra u deze informatie online invult, ontvangt u een unieke HES-code. Tijdens uw verblijf kan u om deze code worden gevraagd om indien nodig contact op te nemen.

Belangrijke opmerking: geef geen valse informatie die kan leiden tot juridische en administratieve sancties in Turkije en die u ook kan beletten het Turkse grondgebied te betreden.

Opmerking: De PLF Turkije is een verplicht formulier om het Turkse grondgebied te betreden ongeacht hun nationaliteit (Europese burgers zijn ook onderworpen aan deze verplichting) en ongeacht uw vervoerswijze: per vliegtuig, per boot of over land (auto, bus, trein) inbegrepen.

De informatie in dit artikel is verkregen op: https: // www.immigratie -turkey-evisa.com/passenger-locator-form-turquie op 01/09/2022 en wat vandaag in dit bericht wordt beschreven, kan variëren als gevolg van veranderende omstandigheden van de huidige pandemie en de nieuwe regelgeving die elke regering kan toepassen.

Misschien ben je geïnteresseerd in reizen naar andere landen

ALS u informatie uit andere landen nodig heeft om hun respectievelijke plf-formulieren in te vullen, neem dan contact met ons op en wij zullen u helpen bij het invullen van de passagier locatieformulier voor reizen .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button