PLF om te reizen

PLF Roemenië【2022】

Het Passenger Locator Form is een online formulier dat moet worden ingevuld voordat u op reis gaat, zodat u, als u naar Roemenië moet reizen, het plf Roemenië moet invullen. Dit online formulier helpt bij het opsporen van contacten. Het plf romania formulier (plf gov ro) helpt medisch personeel bij het uitvoeren van epidemiologisch onderzoek en het nemen van gezondheidsmaatregelen ter ondersteuning van de bevolking.

plf rumania
plf roemenië

Op basis van de gegevens van het ingevulde formulier kunnen de volksgezondheidsafdelingen gemakkelijker mensen identificeren en contacteren die tijdens de reis in contact zijn geweest met een burger die besmet is met het SARS-CoV-2-virus.

Reis en vlieg met PLF Roemenië (plf gov ro)

Alle passagiers moeten vóór hun vertrek naar Roemenië een passagiersvolgformulier invullen. Voordat ze aan boord gaan, moeten passagiers het Passenger Tracking Form (PLF) invullen dat beschikbaar is in dit artikel. Aan het einde laten we u een link achter.

Vóór het instappen moeten passagiers dit formulier tonen dat ze in gedrukte vorm of op hun mobiele telefoon hebben verkregen. Het formulier moet worden ingevuld door iedereen die Roemenië binnenkomt en per vliegtuig, trein, weg- of zeetransport reist.

Welke gegevens zijn vereist in het PLF Roemenië?

Voor Roemeense burgers moeten ze hun persoonlijke numerieke code (CNP) en andere reisgegevens invoeren en voor buitenlandse burgers moeten ze hun paspoort en andere reisgegevens invoeren, zoals de informatie over het vervoermiddel dat op de reistickets staat vermeld.

p>

In het formulier vul je de gegevens in van het land waarin ik heb gereisd, maar ook van de landen waar ik de afgelopen 14 dagen op doorreis ben geweest. De aangifte van valse gegevens in het digitale invoerformulier in Roemenië is onderworpen aan de bepalingen van het Wetboek van Strafrecht en is strafbaar.

Eenmaal opgeslagen, kan het formulier niet meer worden gewijzigd. Als u de informatie in een formulier wilt bijwerken, klikt u op de knop “Formulier bekijken” naast het gewenste formulier en om uw gegevens op te halen, klikt u op de knop “Invullen”.

PLF-verzoek Roemenië

Als u het plf Romania-formulier wilt aanvragen, gaat u naar deze pagina en vult u het formulier in. Zodra u toegang heeft tot deze sectie, hoeft u alleen uw nationaliteit en uw land van verblijf te selecteren en de stappen te volgen om de plf Roemenië in te vullen en u kunt naar dit land reizen. Krijg snel toegang tot het officiële formulier om naar Roemenië te kunnen vliegen:

Opmerking: PLF ROEMENI is een verplicht formulier om Roemeens grondgebied te betreden ongeacht uw nationaliteit (Europese burgers zijn ook onderworpen aan deze verplichting) en ongeacht uw vervoerswijze : per vliegtuig, per schip of over land (auto, bus, trein) inbegrepen.

De informatie in dit artikel is verkregen van https://plf.gov.ro (plf gov ro) op 21/01/2022 en wat vandaag in dit bericht wordt beschreven, kan variëren als gevolg van de veranderende omstandigheden van de huidige pandemie en de nieuwe regelgeving die elke regering kan toepassen.

Veelgestelde vragen over reizen naar Roemenië

Waar kan ik toegang krijgen tot het digitale inschrijfformulier in Roemenië?

Het digitale formulier kan elektronisch worden gegenereerd via het https://plf.gov.ro-platform, ontwikkeld door de Speciale Telecommunicatiedienst op basis van de operationele vereisten van het ministerie van Volksgezondheid. Om het formulier in te vullen, is het noodzakelijk om te authenticeren met een e-mailadres, waar de gebruiker een toegangslink ontvangt. Vul vervolgens de velden in met de benodigde gegevens. De stappen zijn vergelijkbaar met die voor het genereren van het EU COVID digitale certificaat. Het https://plf.gov.ro-platform zal vanaf 20 december 20 voor iedereen toegankelijk zijn21.

Wanneer moet ik het formulier invullen om naar Roemenië te gaan?

Het formulier moet uiterlijk 24 uur voor het binnenkomen van Roemenië of binnen 24 uur na de grensovergang worden ingevuld. Het kan elektronisch worden ingevuld vanaf uw mobiele telefoon, tablet of computer en hoeft niet te worden afgedrukt.

Wat gebeurt er met burgers die zonder plf naar Roemenië komen?

Mensen die zich zonder formulier bij grensovergangen melden, hebben de plicht om dit binnen een termijn van maximaal 24 uur in te vullen. Het niet invullen van het digitale inschrijfformulier wordt in Roemenië bestraft met een economische boete.

Als er mensen uit hetzelfde gezin samen reizen, moeten ze dan allemaal het plf-formulier naar Roemenië invullen?

Elke persoon die het grondgebied van Roemenië binnenkomt, moet het formulier individueel invullen. Wanneer gezinsleden samen reizen, kan één lid een apart formulier invullen voor de andere volwassen gezinsleden. Voor minderjarigen die het grondgebied van Roemenië binnenkomen, rust de verplichting om het formulier in te vullen op de ouders, voogd of wettelijke vertegenwoordiger.

Vult de minderjarige het formulier in?

Voor minderjarigen die het grondgebied van Roemenië binnenkomen, rust de verplichting om het formulier in te vullen op de ouders, voogd of wettelijke vertegenwoordiger.

Mogelijk bent u geïnteresseerd om naar andere landen te reizen

Als u informatie uit andere landen nodig heeft om hun respectievelijke formulieren in te vullen, neem dan contact met ons op en wij zullen u helpen bij het invullen van het passagierslocatieformulier om te reizen.

Show More

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back to top button