PLF om te reizen

PLF om te reizen 🧳 Passagierslocatieformulier【2022】

Wat is de PLF? De PLF om te reizen is een Passenger Location Form voor internationale aankomsten uit andere landen. Momenteel zijn er veel landen die om een ​​land te bezoeken, het PLF moeten overleggen om binnen te komen.

In Infoworldmaps.com vertellen we je alles zodat je zonder problemen tussen landen kunt reizen en geen problemen hebt om toegang te krijgen tot de landen die de Passagierslocatieformulier (PLF).

Wat is PLF om te reizen?

Passenger Location Forms (PLF) worden door volksgezondheidsinstanties gebruikt om contactopsporing te vergemakkelijken in het geval reizigers worden blootgesteld aan een besmettelijke ziekte tijdens hun reis per vliegtuig, schip (cruise / veerboot), trein, bus of auto.

De volksgezondheidsautoriteiten van de landen van bestemming kunnen de informatie die reizigers in het PLF verstrekken gebruiken om snel contact op te nemen met reizigers, met als doel de gezondheid van reizigers en hun contacten te beschermen en verdere verspreiding van ziekten te voorkomen.

Wat is het doel van de plf om te reizen?

Het doel van gegevensverwerking bij het invullen van het plf is epidemiologische surveillance en gezondheidscontrole als gevolg van de pandemie veroorzaakt door COVID-19. Garandeer de levering van gewone of buitengewone diensten die nodig zijn voor de sanitaire controle van de binnenkomst van passagiers uit elk land. Statistisch gebruik en gezondheidsonderzoek.

PLF-documentatie en reisprotocollen

Dit gedeelte geeft informatie over de reisprotocollen van elk land. Elk land waar je naartoe reist heeft zijn eigen protocol. Controleer wat je nodig hebt om te reizen en zodra je het plf-formulier hebt ingevuld, ontvang je op het opgegeven e-mailadres een QR-code en een link om de dPLF in pdf-formaat te downloaden. Deze documentatie moet worden getoond voor aanvang van de reis, bij het instappen in het vliegtuig en bij aankomst in het land van bestemming.

Plf vorm

Bestaande National Passenger Locator Forms: U moet het locator formulier in deze landen overleggen, volgens reizen over land, over zee of door de lucht:

COUNTRYPLF FOR ARRIVALS BYPLF FOR ARRIVALS BYPLF FOR ARRIVALS BY
AIRSEALAND
BELGIUM PLFVVV
CROATIA PLFVVV
CYPRUS PLFV
CZECH REPUBLIC PLFVVV
ESTONIA PLFVVV
GERMANY PLFVVV
GREECE PLFVVV
IRELAND PLFVV
LATVIA PLFVVV
LITHUANIA PLFVVV
POLAND PLFV
PORTUGAL PLFV
SLOVAK REPUBLIC PLFV
SPAIN PLFV
UK PLFVVV

PLF om te reizen Spanje

Om vanuit een internationaal land naar Spanje te reizen, moet u het plf-locatieformulier in Spanje met uw QR-code overleggen. Hier kunt u toegang krijgen tot Spanje plf om het land binnen te gaan.

plf España
PLF SPANJE

jaar van binnenkomst, moeten ze een locatieformulier (PLF) invullen op de pagina https://spth.gob.es/, een formulier dat vanaf 1 augustus 2020 ALLEEN TELEMATISCH KAN WORDEN INGEVULD (formulieren op papier).

Wat te zien in Spanje

Als je Spanje wilt bezoeken, mis dan onze aanbevelingen met de beste dingen om te zien in Spanje tijdens je reis niet. Routes, steden, landschappen, gastronomie. We zullen je alles vertellen over wat je kunt zien in Spanje . Ontdek het beste van elke autonome gemeenschap, gebruiken, festivals en ongelooflijke plaatsen om te bezoeken in Spanje. Ontdek het beste van Spanje op world3dmap.

PLF UK

Als u gaat reizen en het VK wilt binnenkomen, moet u het passagierslocatieformulier (plf uk) overleggen. We leggen uit waar je het moet invullen en alles wat je moet weten om zonder problemen in het VK te kunnen landen.

PLF Frankrijk

Met Digital Passenger Location Forms (dPLF) kunt u contactopsporingsoperaties uitvoeren in het geval van een bevestigd geval van een besmettelijke ziekte die op een vlucht is gereisd.

Dankzij het digitale formaat is het zoeken naar potentiële risicovolle contacten eenvoudiger, sneller en comfortabeler. Mensen die per vliegtuig naar Frankrijk reizen, moeten een passagierslokalisatieformulier invullen.

Ze krijgen de mogelijkheid om hun voorkeursdrager hiervoor in te zetten: digitaal, via deze tool, of schriftelijk, met behulp van papieren PLF. In het tweede geval zal het personeel van de luchtvaartmaatschappij gedrukte exemplaren van de PLF’s verzamelen voordat ze van boord gaan.

Reizigers die een dPLF invullen, kunnen op verzoek van de luchtvaartmaatschappij worden gevraagd om de QR-code en/of de bevestigingsmail die ze aan het einde van de procedure hebben ontvangen, te tonen.

Elk individu (volwassenen en minderjarigen) moet een afzonderlijke dPLF invullen, zelfs wanneer u reist als onderdeel van een groep of gezin. In een dergelijke omgeving kan een gebruikersaccount worden gebruikt om maximaal 5 dPLF’s voor gezins- of groepsleden in te vullen en in te dienen.

Voor alle informatie met betrekking tot de toelatingseisen voor reizen naar Frankrijk hier.

PLF Italië

Passagiers die Italië binnenkomen, moeten een passagierslokalisatieformulier invullen via de EUdPLF-toepassing waarvan u alle details hier kunt bekijken:.

Passagiers die Italië binnenkomen, moeten een passagierslokalisatieformulier invullen via de EUdPLF-applicatie.

Informatie voor reizigers met Italië als land van bestemming:

  • Alle passagiers die Italië willen binnenkomen, met alle vervoersmiddelen, moeten het digitale PLF (https://app.euplf.eu) invullen voordat ze het land binnenkomen.
  • Binnenlandse vluchten hebben geen dPLF . nodig Passagiers op doorreis die binnen de Airport Transit Area blijven, hoeven de dPLF NIET in te vullen.
  • Als iemand om wat voor reden dan ook de luchthaven verlaat, moet u een dPLF invullen. Voor elke volwassen passagier moet één formulier worden ingevuld; Begeleide minderjarigen kunnen zich inschrijven op het formulier begeleidende volwassene onder de rubriek Aangifte.
  • In het geval van niet-begeleide minderjarigen moet de ouder of wettelijke voogd de dPLF voor vertrek invullen.

Raadpleeg het Italiaanse ministerie van Volksgezondheid voor meer informatie.

PLF Portugal

Om naar Portugal te reizen is het ook nodig om het formulier voor het lokaliseren van passagiers in Portugal in te vullen. We leggen uit hoe u de Portugal plf invult. Toegang om PLF Portugal hier te downloaden:

PLF Griekenland

Om naar Griekenland te reizen is het ook nodig om het formulier voor het lokaliseren van passagiers in Griekenland in te vullen. We leggen uit hoe u de Griekenland PLF Access invult om Griekenland PLF hier te downloaden:

PLF België

Om naar België te reizen is het ook nodig om het formulier voor het lokaliseren van passagiers in België in te vullen. We leggen uit hoe u de Belgium PLF Access invult om hier de Belgische PLF te downloaden:

PLF Turkije

Toegang tot de laatste informatie over hoe u Turkije binnenkomt, die u moet kennen en invullen om naar Turkije te vliegen, download hier de PLF Turkije:

Toelatingsformulier Nederland PLF

We leggen uit hoe u de aanvraag Gezondheidsverklaring Nederlandse reizigers invult en waar u het Nederlandse overheidsformulier kunt downloaden.

PLF Roemenië

Alvorens aan boord te gaan, moeten passagiers het PLF Romania-formulier tonen dat ze in gedrukte vorm of op hun mobiele telefoon hebben verkregen. Het formulier moet worden ingevuld door alle personen die Roemenië binnenkomen en reizen per vliegtuig, trein, weg of zeetransport.

PLF Ierland

Lees voordat u naar Ierland reist, als u dat nog niet heeft gedaan, de informatie op het COVID-19-passagierszoekerformulier om naar Ierland te reizen en ontdek alles wat u nodig heeft om probleemloos naar Ierland te kunnen reizen.

PLF Polen

Het Poolse Passenger Locator Form is een elektronisch reisdocument dat bezoekers moeten invullen voordat ze in Polen aankomen. Het doel is om informatie te verzamelen over de gezondheidsstatus van de reiziger, evenals hun contactgegevens om mogelijke infecties op te sporen. Dit document vervangt geen visum of andere reisvereisten. Ontdek alles wat u nodig heeft om naar Polen (Plf Polen) te reizen.

PLF Malta

Iedereen die voor een bepaalde periode vanuit het buitenland naar Malta reist en Malta binnenkomt met welk vervoermiddel dan ook, moet de PLF MALTA invullen, lees verder om alles te weten te komen wat u nodig heeft om naar Malta te reizen.

Wie moet covid-vaccinatie, negatieve test of herstelcertificaat bewijzen?

Al die passagiers die uit een land of gebied komen dat een risico loopt in verband met het SARS-CoV-2-coronavirus, moeten dit momenteel indienen om het land binnen te komen dat dit formulier vereist (PLF om te reizen).

Covid-landen met een hoog risico

Als u uit een land of gebied met een HOOG RISICO komt, moet u bij aankomst in het land van bestemming, om te slagen voor de gezondheidscontroles, uw SpTH QR-code overleggen, ongeacht of u een vaccinatie- of herstelcertificaat hebt. samen met een certificaat van diagnostische test van actieve infectie van SARS-CoV-2 (PDIA), met negatief resultaat.

Reizen naar andere landen en COVID-19:

Als u aan een internationale reis denkt, onthoud dan dat u NIET REIZEN in de volgende situaties:

  • Als u recentelijk begonnen symptomen heeft die passen bij COVID-19 (koorts, hoesten, kortademigheid).
  • Als bij u in de afgelopen 14 dagen de diagnose COVID-19 is gesteld.
  • Als u in de afgelopen twee weken nauw contact hebt gehad met een bevestigd geval van COVID-19.
  • Als het land of gebied wordt beschouwd als een hoog risico op COVID-19.

EU-landen zijn het eens geworden over een gecoördineerde aanpak om het vrije verkeer te beperken als reactie op de pandemie van het coronavirus. Bekijk de laatste coronavirusgegevens per land en ontdek mogelijke beperkingen voordat u op reis gaat.

plf formulier (F.A.Q.)

Dit zijn de veelgestelde vragen over de plf. Alles wat u moet weten om te reizen in internationale aankomsten en hoe u het passagierslocatieformulier invult.

Bestaande nationale formulieren voor passagierslocaties:

Naarmate de huidige pandemie van het coronavirus evolueert en met de laatste bijgewerkte covid-19-gegevens, eisen steeds meer landen om de presentatie van de plf in te voeren. Hieronder ziet u een lijst met landen met bestaande nationale formulieren voor passagierslocaties:

Fout: view 280be6dk64 bestaat mogelijk niet
COUNTRYLink the national digital PLF portal
PLF BELGIUMhttps://travel.info-coronavirus.be/public-health-passenger-locator-form
PLFCROATIAhttps://entercroatia.mup.hr/
PLF CYPRUShttps://cyprusflightpass.gov.cy/
PLF CZECH REPUBLIChttps://plf.uzis.cz/
PLF ESTONIAhttps://iseteenindus.terviseamet.ee
PLF GERMANYhttps://www.einreiseanmeldung.de/#/
PLF GREECEhttps://travel.gov.gr/#/
PLF IRELANDhttps://cvd19plf-prod1.powerappsportals.com/en-us/
PLF LATVIAhttps://covidpass.lv/en/
PLF LITHUANIAhttps://keleiviams.nvsc.lt/en/form
PLF POLANDhttps://www.gov.pl/klp
PLF PORTUGALhttps://portugalcleanandsafe.pt/en/passenger-locator-card
PLF SLOVAK REPUBLIChttps://www.mindop.sk/covid/forms/edit/6c3790ce1a4c1579826bbd869ed5ccbeaeee
PLF SPAINhttps://www.spth.gob.es/
PLF UKhttps://www.gov.uk/
PLF om te reizen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button