PLF om te reizen

PLF Italië【2022】

Het Passenger Location Form (PLF Italië) is een online formulier dat moet worden ingevuld voordat u op reis gaat, zodat u, als u naar Italië moet reizen, het Italië plf moet invullen. Dit online formulier helpt bij het traceren van contacten. Het plf italia-formulier vervangt geen Evisa en moet apart van de Evisa worden ingevuld.

PLF Italie
PLF Italië

Passagierslocatie uit Italië

Het PLF passagiersvolgformulier is verplicht om dit digitale passagierslocatieformulier (PLF) in te vullen. Voordat ze in Italië aankomen, moeten alle reizigers een specifiek locatieformulier in digitaal formaat invullen.

Alle reizigers die met welk vervoermiddel dan ook en voor elke verblijfsperiode aankomen, worden nu uitgenodigd om de PLF italia in te vullen voordat ze het Italiaanse grondgebied betreden.

Wie moet de PLF invullen?

Iedereen die Italië voor een bepaalde tijd vanuit het buitenland binnenkomt, Italië binnenkomt met elk vervoermiddel.

Wanneer moet ik de Italië plf sturen?

Het Italiaanse PLF moet worden verzonden voordat u aan boord gaat. Het veld met betrekking tot het toegewezen stoelnummer op de vlucht blijft echter bewerkbaar.

Wanneer ontvangt u de plf Italië?

Zodra het formulier is verzonden, ontvangt de passagier het PLF in pdf-formaat en de QR-code op het e-mailadres dat tijdens de registratie is opgegeven. Vervolgens moet u deze bij het instappen direct vanaf uw smartphone (in digitaal formaat) presenteren. We raden reizigers ook aan een kopie van het PLF af te drukken, die ze bij het instappen aan immigratieambtenaren zullen tonen.

Hoeveel PLF-lokalisatieformulieren moeten worden ingevuld?

Voor elke volwassen reiziger moet een formulier worden ingevuld; Indien er minderjarigen aanwezig zijn, kunnen deze worden ingevuld op het bijgevoegde blad voor volwassenen. In het geval van niet-begeleide minderjarigen moet de voogd het PLF voor vertrek invullen.

Kan het PLF op papier worden ingediend?

In uitzonderlijke gevallen, of uitsluitend bij technologische belemmeringen, is het mogelijk om het formulier op papier in te vullen. Opgemerkt moet worden dat de zelfverklaring bij de grenspolitie altijd op papier moet worden ingediend.

Reis naar Italië

Reizen van of naar Italië is tot 30 juli 2021 beperkt tot bepaalde categorieën passagiers. Vanaf 19 april 2021 moeten passagiers in het bezit zijn van een negatief COVID-19-testresultaatcertificaat en een passagierslocator uit Italië aanvragen om daar komen. Zie het gedeelte over COVID-19-testvereisten voor meer informatie.

Lees de vereisten voordat u op reis gaat. Als je naar Italië reist, kan het zijn dat je voor vertrek een COVID-19 PCR-test moet doen en bij aankomst in quarantaine moet.

Passagiers op COVID-19-geteste vluchten kunnen Italië binnenkomen voor toeristische doeleinden vanaf elk punt van herkomst, behalve Sri Lanka, Bangladesh en India.

PLF Italië-aanvraag

Als u het  plf Italy-formulier wilt aanvragen, gaat u naar deze pagina en vult u het formulier in. Zodra u toegang heeft tot dit gedeelte, hoeft u alleen uw nationaliteit en uw land van verblijf te selecteren en de stappen te volgen om de  plf italië en u kunt naar dit land reizen. Snel toegang tot het officiële formulier om naar Italië te kunnen vliegen:

Waarschuwing: De PLF Italia is een verplicht formulier om het Italiaanse grondgebied te betreden ongeacht uw nationaliteit (Europese burgers zijn ook onderworpen aan deze verplichting) en ongeacht uw vervoerswijze: per vliegtuig, per schip of over land (auto, bus, trein) inbegrepen.

De informatie in dit artikel is verkregen op: https://www.salute.gov.it/portale/nuovocoronavirus/dettaglioContenutiNuovoCoronavirus.jsp?lingua=english&id=5412&area=nuovoCoronavirus&menu= vuoto & tab = 9 op 01/09/2022 en wat vandaag in dit bericht wordt beschreven, kan variëren als gevolg van de veranderende omstandigheden van de huidige pandemie en de nieuwe regelgeving die elke regering kan toepassen. < /em>

Video van het aanvragen van de plf voor Italië

In deze video vindt u stapsgewijze informatie over hoe u de verklaring van Sanitaire Controle of plf om Italië te bezoeken:

Instructies voor het voltooien van de dPLF

Alle passagiers die Italië willen binnenkomen, moeten een dPLF invullen voordat ze het nationale grondgebied betreden, volgens de onderstaande instructies:

  1. ga naar de website https://app.euplf.eu/#/
  2. selecteer “Italië” als het land van bestemming
  3. registreer op de website door een persoonlijk account aan te maken met gebruikersnaam en wachtwoord (alleen vereist de eerste keer u de website gebruikt)
  4. bevestig het account via de link die naar het opgegeven e-mailadres is verzonden (alleen vereist wanneer u de website voor het eerst gebruikt)
  5. vul de dPLF in en dien deze in volgens de wizard

Zodra het formulier is ingediend, ontvangen passagiers de dPLF in PDF en als QR-code in het e-mailadres dat is ingevoerd tijdens de registratie, die bij het instappen direct vanaf een smartphone (in digitaal formaat) moet worden weergegeven. Als alternatief kunnen passagiers een kopie van de dPLF afdrukken om te tonen bij het instappen.

De dPLF kan op elk moment (weken, dagen) voorafgaand aan de reis worden ingevuld, maar moet voorafgaand aan verzending worden ingediend en kan altijd worden gewijzigd tot het moment van verzending. Het stoelnummer dat aan de vlucht is toegewezen, kan echter op elk moment worden bewerkt.

PLF Italië Gaat u in 2022 naar Italië? Informatie om naar Italië te vliegen restricties 👉 passagierslocatie formulier Italië ✅ Hoe plf voor Italië hier gratis te downloaden.

Misschien ben je geïnteresseerd in reizen naar andere landen

ALS u informatie over andere landen nodig heeft om hun respectievelijke plf-formulieren in te vullen, neem dan contact met ons op en wij zullen u helpen bij het invullen van de  passagierslocatieformulier voor reizen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button