PLF om te reizen

PLF Griekenland【2022】

PLF Griekenland – Het Passenger Location Form Griekenland is een online formulier dat moet worden ingevuld voordat u op reis gaat, zodat u, als u naar Griekenland moet reizen, het Griekenland plf moet invullen.Dit online formulier helpt bij het traceren van contacten. Het Griekse formulier plf vervangt geen Evisum en moet apart van het Evisum worden ingevuld.

PLF Grecia

Passenger Locator Form (PLF) voor internationale aankomsten in Griekenland

Volgens het besluit van de Griekse regering is het verplicht dat alle inkomende passagiers (ongeacht hun nationaliteit) die in Griekenland aankomen, het Passenger Locator Form (PLF) hebben ingevuld.

Reis en vlieg met plf Griekenland

Het is verplicht voor alle passagiers die aankomen in Griekenland (inkomende passagiers ongeacht hun nationaliteit) die deelnemen aan internationale vluchten om het Passenger Locator Form in te vullen.

Als het PLF niet wordt ingevuld, kan de Hellenic Civil Protection een administratieve boete opleggen. Passagiers ontvangen bij aankomst een QR-code die door de Hellenic Civil Protection zal worden gebruikt voor willekeurige COVID-19-testidentificatie.

Passagiers moeten de autoriteiten bij aankomst de QR-code in elektronische of gedrukte vorm hebben en kunnen tonen. Als een passagier de PLF niet invult en geen PLF-voucher of QR-code heeft, wordt hij of zij de toegang geweigerd. De Griekse autoriteiten beoordelen dringende gevallen voor reizen die zijn gemaakt in de periode van minder dan 24 uur voor de vlucht per geval.

Indienen plf bij aankomst in Griekenland

Alle inkomende passagiers (ongeacht hun nationaliteit) van internationale vluchten worden gecontroleerd en onderworpen aan willekeurige tests op COVID-19 door personeel van de Griekse civiele bescherming, in vooraf gedefinieerde gebieden bij de aankomsten van elke luchthaven, volgens hun QR-code. Na willekeurige controles kunnen passagiers vrij reizen naar hun eindbestemming of verblijfplaats.

  • Als de COVID-19-tests positief zijn, zal de Hellenic Government Health Services de passagiers informeren en hen opdragen een 14-daagse quarantaine onder toezicht te volgen.
  • De aansluitende passagiers International naar onderdanen zullen willekeurig gecontroleerd worden voor de COVID-19-test (volgens de QR-code) en dan gaan ze naar de veiligheidscontrole en hun uitgangsdeur naar hun eindbestemming, waar ze zichzelf in zelfisolatie moeten zetten totdat het testresultaat beschikbaar is.
  • Als de passagier als gevolg van het diagnostische testproces vertraging oploopt en daardoor niet aan boord van de volgende aansluitende vlucht kan stappen, wordt de passagier automatisch overgezet naar de eerstvolgende beschikbare vlucht voor de eindbestemming.
  • li>
  • Internationale tot internationale transferpassagiers zullen geen COVID-19-test ondergaan, noch hoeven ze de PLF in te vullen en rechtstreeks naar de beveiliging en hun boarding gate te gaan.
  • Administratieve boetes (Griekse overheid) zijn van toepassing op passagiers die niet over het elektronische formulier – QR-code beschikken.

Het PLF-proces is een proces van de officiële documenten van de Griekse regering en het-generaal voor civiele bescherming Neem voor vragen over het invullen en verzenden van de QR-code contact op met de documenten.

PLF Griekenland aanvraag

Om het Griekenland plf-formulier aan te vragen, gaat u naar deze pagina en vult u het formulier in. Zodra u toegang heeft tot dit gedeelte, hoeft u alleen uw nationaliteit en uw land van verblijf te selecteren en de stappen voort te zetten om de plf griekenland te voltooien en u kunt naar dit land reizen. Snel toegang tot het officiële formulier om naar Griekenland te kunnen vliegen:

Opmerking: De Griekse PLF is een verplicht formulier om het Griekse grondgebied te betreden ongeacht hun nationaliteit (Europese burgers zijn ook onderworpen aan deze verplichting) en ongeacht hun manier van reizen vervoer: per vliegtuig, per boot of over land (auto, bus, trein) inbegrepen.

De informatie in dit artikel is verkregen op: https://en.aegeanair.com/passenger-locator-form/ op 01/09/2022 en wat vandaag in dit bericht wordt beschreven, kan variëren als gevolg van de veranderende omstandigheden van de huidige pandemie en de nieuwe regelgeving die van toepassing kan zijn op elke overheid.

Misschien ben je geïnteresseerd in reizen naar andere landen

ALS u informatie uit andere landen nodig heeft om hun respectieve formulieren in te vullen, neem dan contact met ons op en wij zullen u helpen bij het invullen van de formulier voor passagierslocatie om te reizen .

Show More

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back to top button