PLF om te reizen

PLF Frankrijk【2022】

Als u van plan bent om naar Frankrijk te reizen, of als u terugkeert naar Frankrijk, na een buitenlandse reis, heeft u het plf Frankrijk nodig. Dit is een online formulier voor het vinden van passagiers (plf france travel) dat moet worden ingevuld voordat u op reis gaat, dus als u naar Frankrijk moet reizen, moet u moet Frankrijk plf invullen om Frans grondgebied te betreden.

PLF Francia
PLF Frankrijk

Op deze pagina vindt u de regels voor reizen naar Frankrijk tijdens de Covid-19-pandemie en de nodige informatie om het PLF-formulier voor Frankrijk in te vullen, officieel het passagierslokalisatieformulier genoemd, waarin u moet de afwezigheid van symptomen van Covid-19 verklaren en als u contact hebt gehad met gevallen.

De meeste landen vereisen dat het PLF in digitaal formaat wordt ingevuld en aan het einde van het proces moet u een PDF downloaden met een QR-code die moet worden gepresenteerd. Vanaf 13 december 2021 is dit ook het geval voor Frankrijk. Door deze link te volgen, kunt u het digitale PLF-formulier invullen om Frankrijk binnen te komen.

Voor toegang is ook een eigen verklaring van de gezondheidsstatus vereist, die in plaats daarvan op papier is. Het moet worden gedownload van de website van het Franse ministerie van Binnenlandse Zaken, vóór vertrek worden ingevuld en bij binnenkomst in Frankrijk aan de grensautoriteiten worden overhandigd. Lees verder om te begrijpen wat u moet doen om de PLF Frankrijk en de eigen gezondheidsverklaring in te vullen.

Zelfverklaring over de gezondheidstoestand in Frankrijk

Het invullen van de Franse eigen verklaring is heel eenvoudig. In feite is het een papieren formulier en geen digitaal formulier, dus u hoeft geen documenten te uploaden (zoals de Europese Groene Pas) of een QR-code op uw smartphone te downloaden om het te tonen wanneer u Frankrijk binnenkomt. Dit is de te volgen procedure:

Download het formulier van de website van het Franse Ministerie van Binnenlandse Zaken, print het uit en vul alle velden in.

Descarga el formulario del sitio web del Ministerio del Interior francés, imprímelo y completa todos los campos.

 • Persoonsgegevens (naam, achternamen, geboortedatum, nationaliteit, woonplaats)
 • vertrek stad
 • Franse aankomststad
 • Als u in de 48 uur voorafgaand aan de reis symptomen van Covid-19 heeft gehad
 • Als u in de 14 dagen voorafgaand aan de reis contact heeft gehad met bevestigde gevallen van Covid-19
 • onderteken het formulier
 • Verstuur het formulier

Wie kan een digitaal COVID-certificaat aanvragen?

Als u het vaccin heeft gekregen in een lidstaat van de Europese Unie, in Albanië, Andorra, Armenië, Georgië, IJsland, de Faeröer, Israël, Libanon, Liechtenstein, Noord-Macedonië, Marokko, Monaco, Moldavië, Noorwegen, Nieuw-Zeeland, Panama, het Verenigd Koninkrijk (Engeland, Schotland, Noord-Ierland en Wales), San Marino, de Heilige Stoel, Zwitserland, Turkije of Oekraïne, uw land van vaccinatie een EU Digital COVID-certificaat verstrekt dat geldig is in Frankrijk en, in het geval van het Verenigd Koninkrijk, een digitaal certificaat dat ook in Frankrijk wordt geaccepteerd. U hoeft het dus niet te converteren.

Wat te doen bij een adreswijziging tijdens uw verblijf in Frankrijk?

Als u een Covid-19-test moet doen en als u binnen 14 dagen van woonplaats verandert, moet u deze wijziging doorgeven. U kunt informatie krijgen op https://www.diplomatie.gouv.fr/es/viajar-a-france/enter-en-france/

Kun je naar Frankrijk?


Het antwoord is ja, u kunt min of meer vrij naar Frankrijk reizen. Op het moment van schrijven van dit rapport zijn de Franse grenzen weer open voor bezoekers uit andere landen van de Europese Unie en niet-EU-landen in de groene zone. Er zijn geen specifieke redenen vereist en het is ook niet verplicht om in quarantaine te gaan. Daarom is het mogelijk om ook naar Frankrijk te reizen voor toerisme, om vrienden en familie te bezoeken, voor zakenreizen of zelfs zonder een specifieke reden, en voldoet aan de vereisten om Frankrijk binnen te komen door de nodige documentatie te verstrekken.

Vereisten om Frankrijk binnen te komen

Alleen degenen die zijn gevaccineerd, die zijn hersteld van Covid-19 en die vóór de reis een negatieve test hebben gehad, zoals hieronder gespecificeerd, mogen Frankrijk binnenkomen. Dit zijn de documenten die nodig zijn om het land binnen te komen voor staatsburgers buiten Frankrijk:

Documenten om Frankrijk binnen te komen

 • Identiteitsdocument of paspoort.
 • Groene pas (EU digitaal Covid-certificaat) die volledige vaccinatie, herstel van Covid of een negatieve test aantoont.
 • PLF voor Frankrijk< /li>
 • Zelfverklaring over de gezondheidsstatus

PLF Frankrijk aanvraag

Als u het  plf Frankrijk-formulier wilt aanvragen, gaat u naar deze pagina en vult u het formulier in. Zodra u toegang heeft tot dit gedeelte, hoeft u alleen uw nationaliteit en uw land van verblijf te selecteren en de stappen voort te zetten om de  plf Frances en u kunt naar dit land reizen. Snel toegang tot het officiële formulier om naar Frankrijk te kunnen vliegen:

Hoe vul je de PLF voor Frankrijk in:

De samenstelling van de Franse PLF is zeker wat ingewikkelder, maar alleen omdat er meer vragen beantwoord moeten worden en omdat het online moet gebeuren. De site is dezelfde waar u het PLF invult om terug te keren naar uw land, maar u moet natuurlijk “Frankrijk” kiezen om te voltooien wat nodig is om het Franse grondgebied te betreden. Dit zijn de stappen om de PLF voor Frankrijk in te vullen:

 • Ga naar de website https://app.euplf.eu/#/
 • Kies de PLF voor Frankrijk
 • Vul alle gegevens in die vereist zijn door de PLF Frankrijk, inclusief persoonlijke gegevens en die van de reis naar Frankrijk (vlucht, adres van verblijf, enz.)
 • Download de PLF Frankrijk op uw mobiel of print deze om mee te nemen
 • ul>

Waarschuwing: De FRANKRIJK PLF is een verplicht formulier om Frans grondgebied te betreden ongeacht hun nationaliteit (Europese burgers zijn ook onderworpen aan deze verplichting) en ongeacht uw vervoerswijze: per vliegtuig, per schip of over land (auto, bus, trein) inbegrepen.

De informatie in dit artikel is verkregen van: https://app.euplf.eu/#/ op 18/01/2022 en wat vandaag wordt beschreven in Dit bericht kan variëren als gevolg van de veranderende omstandigheden van de huidige pandemie en de nieuwe regelgeving die elke regering kan toepassen.

Groene pas om Frankrijk binnen te komen

In Frankrijk wordt het digitale COVID-certificaat uitgereikt aan mensen van wie de test negatief is of met een volledig vaccinatieschema met een van de door het Europees Geneesmiddelenbureau erkende vaccins of een gelijkwaardig vaccin.

Tips om naar Frankrijk te gaan

Bovendien moet vóór het aan boord gaan van het vliegtuig of tijdens de vlucht een beëdigde verklaring worden ingevuld waaruit blijkt dat u geen symptomen heeft of in de afgelopen 14 dagen in contact bent geweest met een positief geval van COVID-19 en dat u in de afgelopen 14 dagen indien vereist door de Franse autoriteiten, zal een test ondergaan bij aankomst op de luchthaven van binnenkomst in Frankrijk. Het modelformulier wordt verstrekt door de luchtvaartmaatschappij. Aan de andere kant accepteren de meeste luchtvaartmaatschappijen alleen een chirurgisch masker, en geen stoffen masker, bij het autoriseren van toegang tot het vliegtuig.

Misschien ben je geïnteresseerd in reizen naar andere landen

ALS u informatie over andere landen nodig heeft om hun respectievelijke plf-formulieren in te vullen, neem dan contact met ons op en wij zullen u helpen bij het invullen van de  passagierslocatieformulier voor reizen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button