PLF om te reizen

PLF formulier

Denk je erover om door Europa te reizen? Kom erachter voordat u op reis gaat, want u zult zeker het plf formulier moeten invullen. Als u informatie zoekt over het verkrijgen van het eu plf lokalisatieformulier dat overeenkomt met elk land, gaan we u helpen de digitale plf te krijgen van het land dat u gaat bezoeken.

formulario plf
plf formulier

Wat te weten over het PLF formulier?

Volgens het besluit van verschillende regeringen is het verplicht dat alle inkomende passagiers (ongeacht hun nationaliteit) die in een land van de Europese Unie aankomen, het Passenger Locator Form (PLF) hebben ingevuld. het Passenger Locator Form (PLF).

Landen waarin het verplicht is om het plf-form in te dienen:

Momenteel zijn er verschillende landen waar het verplicht is om het plf-formulier te tonen om binnen te komen, we laten hier een bijgewerkte lijst voor je achter zodat je meer informatie kunt kiezen over het land waar je naartoe wilt reizen. Selecteer uw land van bestemming en u krijgt toegang tot alle benodigde informatie om binnen te kunnen komen.

[pt_view id=”17aeed5udc”]

Informatie over het PLF-locatieformulier

Alle passagiers die op internationale vluchten aankomen, moeten een PLF-formulier invullen en als het PLF-formulier niet is ingevuld, kan de bevoegde autoriteit administratieve sancties opleggen. Passagiers ontvangen een QR-code die wordt gebruikt om te identificeren dat het plf-formulier is ingevuld.

Passagiers moeten bij aankomst een QR-code in elektronische of gedrukte vorm hebben en deze aan de autoriteiten kunnen tonen. Als de passagier het PLF niet invult en geen PLF-ontvangstbewijs of QR-code heeft, wordt het instappen geweigerd. Voor dringende reizen binnen 24 uur voor de vlucht zullen de autoriteiten per geval onderzoeken.

PLF in het land van bestemming

Elk land heeft zijn eigen beleid met betrekking tot wie het PLF moet invullen (sommige landen kiezen ervoor dat als een gezin samen reist, slechts één gezinslid het PLF moet invullen en in andere landen moet elke volwassen persoon een Individueel PLF invullen) .

Voor specifieke vereisten voor het invullen van het formulier, zie de sectie Landen waar het verplicht is om het plf-formulier in te dienen en selecteer het land waar je naartoe reist om het protocol te lezen.

Misschien ben je geïnteresseerd in reizen naar andere landen

Als u informatie over andere landen nodig heeft om hun respectievelijke plf-formulieren in te vullen, neem dan contact met ons op en wij zullen u helpen bij het invullen van de  plf formulier om te reizen. Elk land stelt een reeks eisen, dus het is belangrijk dat u zich goed informeert voordat u op reis gaat.

Als u naar een andere bestemming reist en/of wilt controleren of er reisbeperkingen van toepassing zijn, raadpleeg dan de tool van de Europese Unie getiteld Re-open EU door te klikken op hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button