PLF om te reizen

PLF België【2022】

Als u van plan bent om naar België te reizen, of als u terugkeert naar België, na een buitenlandse reis, heeft u het Passenger Location Form nodig (PLF België). Dit is een online formulier dat moet worden ingevuld voordat u op reis gaat, dus als u naar België moet reizen, moet u vul de Belgische plf.

PLF Bélgica

Het Belgium Passenger Location Form is een vereiste voor alle reizigers die van plan zijn ten minste 48 uur in het land door te brengen. Het formulier zal ambtenaren helpen om de volksgezondheidssituatie in België op te volgen. Om het online formulier, Passenger Locator Form, binnen 48 uur voor uw aankomst in België in te vullen. Ontdek hier de laatste reistips en alles wat met brussels plf te maken heeft, hoe je het moet invullen, waar je het kan downloaden en alles wat je moet weten om naar België te gaan.

Wie moet de Belgische plf invullen?

Mensen die naar België gaan, behalve: Als ze minder dan 48 uur in België blijven, keren ze terug na een verblijf in het buitenland van minder dan 48 uur, reizigers die per vliegtuig of boot naar België gaan, mensen die met de trein of bus reizen vanuit een land buiten de EU

Wat te doen bij adreswijziging tijdens uw verblijf?

Als je moet testen op Covid-19 en als je binnen de volgende 14 dagen van woonplaats verandert, moet je deze wijziging doorgeven aan het e-mailadres PLFBelgium@health.fgov.be

WIE KAN BELGI BINNENKOMEN MET DIT DOCUMENT


Alle reizigers moeten voor aankomst het passagierslocatieformulier invullen. Dit omvat burgers die terugkeren naar België en bezoekers die minstens 48 uur in het land doorbrengen. Mensen die in de afgelopen 14 dagen in landen met een zeer hoog risico zijn geweest, mogen niet reizen. Zie de veelgestelde vragen over quarantaine voor gerelateerde richtlijnen.

Aanvraag PLF België

Om het & nbsp; Belgische plf-formulier & nbsp; aan te vragen, gaat u naar deze pagina en vult u het formulier in. Zodra u toegang heeft tot deze sectie, hoeft u alleen uw nationaliteit en uw land van verblijf te selecteren en de stappen voort te zetten om de & nbsp; plf België & nbsp; en u kunt naar dit land reizen . Snel toegang tot het officiële formulier om naar België te kunnen vliegen:

Opmerking: & nbsp; De Belgische PLF & nbsp; is een verplicht formulier om het Belgische grondgebied te betreden & nbsp; ongeacht hun nationaliteit (Europese burgers zijn ook onderworpen aan deze verplichting) en ongeacht uw vervoerswijze: per vliegtuig, per boot of over land (auto, bus, trein) inbegrepen.

De informatie in dit artikel is verkregen op: & nbsp; https://www.ivisa.com/belgium-passenger-locator-form?utm_source=passenger_locator_form & nbsp; op 01/09/2022 en vandaag beschreven in deze post kan variëren als gevolg van de veranderende omstandigheden van de huidige pandemie en de nieuwe regelgeving die elke regering kan toepassen.

OPGELET: U moet het PLF ALTIJD invullen in de volgende gevallen, ongeacht of u minder dan 48 uur in België verblijft of minder dan 48 uur in het buitenland bent:

Bij wijziging van uw woonplaats: Indien u bij aankomst in België wordt uitgenodigd voor een COVID-19-test en u in de loop van de volgende 14 dagen van woonplaats zou veranderen, gelieve ons hiervan op de hoogte te brengen via e-mail op PLFBelgium@health.fgov.be.

Misschien ben je geïnteresseerd in reizen naar andere landen

ALS u informatie uit andere landen nodig heeft om hun respectieve formulieren in te vullen, neem dan contact met ons op en wij zullen u helpen bij het invullen van de & nbsp; formulier passagierslocatie om te reizen. We hebben alle plf’s van Europa samengesteld, zodat u, wanneer u een land moet bezoeken, de beperkingen en vereisten kent om veilig te kunnen reizen en te voldoen aan de voorschriften van elk land met betrekking tot beperkingen en vereisten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button