PLF om te reizen

Formulier plf portugal【2022】

Het Passenger Location Form is een online formulier dat moet worden ingevuld voordat u op reis gaat, zodat u, als u naar Portugal moet reizen, het formulier plf portugal moet invullen. Dit online formulier helpt bij het traceren van contacten. Het portugal plf-formulier vervangt geen Evisa en moet apart van de Evisa worden ingevuld.

plf portugal

Reis en vlieg met formulier plf portugal

Alle passagiers moeten vóór hun vertrek naar Portugal een passagiersvolgformulier invullen. Voordat ze aan boord gaan, moeten passagiers het Passenger Tracking Form (PLC) invullen dat beschikbaar is in dit artikel. Aan het einde laten we u een link achter.

Alvorens aan boord te gaan, moeten passagiers dit formulier tonen dat ze in gedrukte versie of op hun mobiele telefoon hebben verkregen. Houd er rekening mee dat in Portugal alleen essentiële reizen zijn toegestaan. Lees de onderstaande vereisten voordat u op reis gaat.

Alle passagiers die naar Portugal reizen (inclusief Portugese staatsburgers, legale inwoners van Portugal en hun families) moeten een negatief COVID 19-testresultaatcertificaat of een digitaal groen EU COVID 19-certificaat overleggen en voor vertrek een formulier voor het volgen van passagiers invullen.

COVID 19-vereisten om Portugal binnen te komen

Voor het instappen moeten alle passagiers een negatief certificaat overleggen als resultaat van een van de volgende tests voor SARS CoV 2:

 • NAAT-nucleïnezuuramplificatietest (RT PCR, NEAR, TMA, LAMP, HDA, etc.) uitgevoerd binnen 72 uur voor vertrek.
 • Snelle antigeentest (RADT) erkend door de Gezondheidsbeveiligingscomité van de Europese Unie, uitgevoerd binnen 48 uur voor vertrek.

Deze regeling is niet van toepassing op kinderen onder de 12 jaar. De geldigheid van de 72-uurs test voor de NAAT-test of de 48-uurs test voor de snelle antigeentest begint op het moment van monsterafname en niet op de datum van afgifte van het certificaat.

Buitenlandse burgers zonder wettige verblijfsvergunning in Portugal die geen geldig negatief resultaat kunnen overleggen bij de COVID 19-test, wordt de toegang tot Portugal ontzegd.

Reis naar Portugal met digitaal EU-COVID-certificaat

Vanaf 1 juli 2021 zijn alle passagiers met een EU groen digitaal COVID 19-certificaat vrijgesteld van screening.

Het EU groene digitale COVID 19-certificaat is alleen geldig wanneer het is uitgegeven door een lidstaat van de Europese Unie en moet aan een van de volgende voorwaarden voldoen:

 • Volledige vaccinatie met een door de EU goedgekeurd COVID 19-vaccin ten minste 14 dagen voor verwachte aankomst.
 • Negatieve COVID 19-testresultaten met een NAAT-test minder dan 72 uur voor vertrek of snel antigeentest minder dan 48 uur voor vertrek.
 • COVID 19 genezing. Europees certificaat moet bevestigen dat de passagier positief is getest op COVID 19 NAAT en hersteld is binnen 11 tot 180 dagen na de reis.

Quarantaine om Portugal binnen te komen

Naast de COVID 19-test moeten passagiers uit de volgende landen een verplichte quarantaine van 14 dagen in acht nemen bij hun huis of adres dat is opgegeven door de gezondheidsautoriteiten en zich registreren voordat ze reizen.

 • Brazilië, India, Nepal, Zuid-Afrika, het Verenigd Koninkrijk en reizigers die in de 14 dagen voorafgaand aan hun aankomst in Portugal hebben gereisd of gereisd door Brazilië, India, Nepal, Zuid-Afrika of het Verenigd Koninkrijk tot een verplichte quarantaine van 14 dagen.
 • Passagiers die aankomen uit het VK en die een vaccinatiebewijs kunnen overleggen met een door de EU goedgekeurd vaccin en waarbij alle doses ten minste 14 dagen voor aankomst in Portugal zijn toegediend, zijn vrijgesteld van quarantaine .

Quarantainevrijstellingen om Portugal binnen te komen

 • Passagiers wiens verblijf in Portugal niet langer duurt dan 48 uur.
 • Passagiers die uit het Verenigd Koninkrijk komen en in het bezit zijn van een bewijs van vaccinatie met een door de EU goedgekeurd vaccin waarin alle doses zijn toegediend ten minste 14 dagen voor aankomst in Portugal.
 • Passagiers die in het bezit zijn van een European Green Digital COVID 19-certificaat (EU CCD) dat volledige vaccinatie of herstel van COVID 19 bevestigt.

Geschiktheid om te reizen

De onderstaande passagiers zullen gemachtigd zijn om door Portugal te reizen, het grondgebied binnen te komen en te verlaten:

 • Onderdanen van de Europese Unie, onderdanen van Schengenlanden en hun gezinsleden
 • Onderdanen van derde landen die legaal in een lidstaat van de Europese Unie verblijven
 • Portugese staatsburgers en legale inwoners van de volgende landen, op voorwaarde dat ze aankomen met een rechtstreekse vlucht of Alleen transit via de internationale zone van een andere luchthaven:
 • Albanië, Saoedi-Arabië, Armenië, Australië, Azerbeidzjan, Bosnië-Herzegovina, Brunei, Canada, China, Hong Kong, Israël, Japan, Jordanië, Kosovo, Libanon, Moldavië, Montenegro, Macao , Noord-Macedonië, Nieuw-Zeeland, Qatar, Servië, Singapore, Zuid-Korea, Taiwan, Oekraïne, Verenigde Staten van Amerika.
 • Buitenlanders van wie de visa en verblijfsvergunningen in Portugal na 24 februari 2020 zijn verlopen, kunnen om het land binnen te komen h tot 31 december 2021.

Aanvraag formulier plf portugal

Om het plf Portugal-formulier aan te vragen, gaat u naar deze pagina en vult u het formulier in. Zodra u toegang heeft tot dit gedeelte, hoeft u alleen uw nationaliteit en uw land van verblijf te selecteren en de stappen voort te zetten om de portugal plf te voltooien en u kunt naar dit land reizen. Krijg snel toegang tot het officiële formulier om naar Portugal te kunnen vliegen:

Opmerking: De Portugal PLF l is een verplicht formulier om het Portugese grondgebied te betreden ongeacht hun nationaliteit (Europese burgers zijn ook onderworpen aan deze verplichting) en ongeacht uw modus van vervoer: per vliegtuig, per boot of over land (auto, bus, trein) inbegrepen.

De informatie in dit artikel is verkregen op: https://www.passenger-locator-form.com/pt-portugal-card-a aanvraag op 01/09 / 2022 en wat vandaag in dit bericht wordt beschreven, kan variëren als gevolg van de veranderende omstandigheden van de huidige pandemie en de nieuwe regelgeving die elke regering kan toepassen.

Misschien ben je geïnteresseerd in reizen naar andere landen

ALS u informatie uit andere landen nodig heeft om hun respectieve formulieren in te vullen, neem dan contact met ons op en wij zullen u helpen bij het invullen van de formulier voor passagierslocatie om te reizen .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button