PLF om te reizen

Formulier PLF Malta【2022】

De formulier PLF Malta is een online formulier dat moet worden ingevuld voordat ze naar Malta reizen, dus alle reizigers naar Malta moeten het Digital Passenger Locator Form (EU-dPLF) invullen. Er moet een apart PLF worden ingevuld voor elke persoon die naar Malta komt, inclusief minderjarigen en personen ten laste, zelfs als u reist als onderdeel van een groep of gezin. Als je wilt weten hoe je Malta binnenkomt, blijf dan lezen en we zullen je alles laten zien wat je nodig hebt om Malta te bezoeken.

PLF Malta
Formulier PLF Malta

Reis naar Malta

Vanaf 16 augustus 2021 kunnen passagiers hun Passenger Locator Form (PLF) alleen indienen via het online EU-dPLF-platform, dat toegankelijk is via https://app.euplf.eu/#/ . Vervolgens kunnen ze het PLF dat met de QR-code is verzonden, bij het inchecken en bij aankomst in Malta in digitaal of gedrukt formaat presenteren.

Papieren exemplaren van het Passenger Locator Form worden niet meer verspreid en worden niet geaccepteerd bij het inchecken of bij aankomst op Malta. Raadpleeg de sectie Veelgestelde vragen hieronder voor meer informatie.

Malta Passenger Location Form (Formulier PLF Malta)

Het PLF Passenger Tracking Form Het is verplicht om dit Digital Passenger Locator Form (PLF) in te vullen. Voordat ze in Malta aankomen, moeten alle reizigers een specifiek locatieformulier in digitaal formaat invullen. Volksgezondheid vereist dat iedereen die naar Malta reist het digitale Passenger Locator Form invult.

Alle reizigers die met welk vervoermiddel dan ook en voor elke verblijfsperiode aankomen, worden nu uitgenodigd om de Formulier PLF Malta/strong> te voltooien voordat ze het Maltese grondgebied betreden. De informatie die wordt gedeeld in EU-dPLF wordt alleen gebruikt door de Maltese volksgezondheidsautoriteiten voor het geval het nodig is om contact op te nemen met de persoon.

Wie moet de PLF voltooien?

Iedereen die Malta binnenkomt vanuit het buitenland voor een bepaalde periode, Malta binnenkomt met welk vervoermiddel dan ook.

Wie is verplicht om het Digital Passenger Locator Form (dPLF) in Malta in te vullen?

Alle reizigers die Malta binnenkomen via de lucht of over zee (cruise of veerboot) moeten een Digital Passenger Locator Form (dPLF) invullen. Elke individuele reis moet een afzonderlijk PLF invullen, zelfs als u reist als onderdeel van een groep of gezin. Malta’s digitale passagierszoeker maakt deel uit van het digitale PLF-systeem van de EU en is toegankelijk via https://app.euplf.eu

Wanneer moet ik het plf Malta overleggen?

De dPLF is vereist om aan boord te gaan voor reizen naar Malta. Passagiersvluchten, cruisemaatschappijen en veerbootmaatschappijen krijgen de opdracht om niemand aan boord toe te laten die niet voldoet aan alle vereisten om naar Malta te reizen, inclusief een ingevuld PLF.
U ontvangt een e-mailbevestiging met een PDF-bestand wanneer u de dPLF indient. U wordt gevraagd dit document te tonen bij de instapcontrole voordat u aan boord gaat van uw vlucht of veerboot naar Malta.

Wat moet ik doen als ik op Malta aankom?

Bij aankomst in Malta wordt de reiziger gevraagd om de dPLF QR-code te tonen aan de inspecteur op het punt van binnenkomst. Afhankelijk van de informatie in de dPLF, mag je Malta binnenkomen of moet je op een andere manier opnieuw testen en/of in quarantaine gaan als niet aan de vereisten om Malta binnen te komen wordt voldaan. Het is belangrijk op te merken dat een valse aangifte bij aankomst als een strafbaar feit wordt beschouwd.

Is de dPLF nodig als ik op een cruise naar Malta reis?

Cruisepassagiers moeten de dPLF voltooien om van boord te gaan in Maltese havens.

Is een nieuw PLF vereist als ik een aansluitende vlucht via Malta heb of als ik op een cruiseschip reis?

Wanneer de reiziger verschillende vervoermiddelen gebruikt (schip, vliegtuig), moet elke keer dat de reiziger op een nieuw vervoermiddel stapt om naar een ander land te reizen, een nieuwe PLF worden ingevuld. Bij uitzondering, wanneer reizigers per vliegtuig reizen en de reis omvat aansluitende vluchten in verschillende landen, dient slechts één PLF te worden ingediend voor het land van eindbestemming. Als de reiziger echter de luchthaven verlaat voordat hij aan boord gaat van de aansluitende vlucht, moet ook voor dit land een apart PLF worden ingevuld.
Reizigers die reizen met een cruiseschip dat op het cruiseschip blijft, hoeven geen dPLF in te dienen en moeten de dPLF indienen voordat ze van boord gaan in het land van eindbestemming (einde cruise).

Wat gebeurt er als ik het PLF niet wil invullen?

Mensen die ervoor kiezen om het PLF niet in te vullen, zullen de toegang tot het vliegtuig worden geweigerd omdat het een verplichte vereiste is om naar Malta te reizen.

Malta PLF-verzoek

Om het Formulier PLF Maltar aan te vragen, gaat u naar deze pagina en vult u het formulier in. Zodra u toegang heeft tot dit gedeelte, hoeft u alleen uw nationaliteit en uw land van verblijf te selecteren en de stappen voort te zetten om de plf Malta en u zult in staat zijn om naar dit land reizen. Krijg snel toegang tot het officiële formulier om naar Malta te kunnen vliegen:

Opmerking: De PLF Malta is een verplicht formulier om het Maltese grondgebied te betreden ongeacht uw nationaliteit (Europese burgers zijn ook onderworpen aan deze verplichting) en ongeacht van uw vervoermiddel: per vliegtuig, per schip of over land (auto, bus, trein) inbegrepen.

De informatie in dit artikel is verkregen van: https://deputyprimeminister.gov.mt/en/health-promotion/covid-19/Pages/digital-passenger-locator-form.aspx op 28/01 /2022 en wat vandaag in dit bericht wordt beschreven, kan variëren als gevolg van de veranderende omstandigheden van de huidige pandemie en de nieuwe regelgeving die elke regering kan toepassen.

Voor vragen kun je een e-mail sturen naar: dplfqueries@gov.mt​

Instructies om de dPLF te voltooien

Alle passagiers die Malta willen binnenkomen, moeten een dPLF invullen voordat ze het nationale grondgebied betreden, volgens de onderstaande instructies:

  • Ga naar de website https://app.euplf.eu/#/
  • Selecteer “Malta” als het land van bestemming
  • Registreer op de website door een persoonlijk account aan te maken met gebruikersnaam en wachtwoord (alleen de eerste keer dat u gebruik de website)
  • Bevestig het account via de link die naar het opgegeven e-mailadres is verzonden (alleen vereist wanneer u de website voor het eerst gebruikt)
  • Voltooi en verzend de dPLF volgens de wizard.

Zodra het formulier is ingediend, ontvangen passagiers de dPLF in PDF en als QR-code op het e-mailadres dat tijdens de registratie is ingevoerd, dat bij het instappen direct vanaf een smartphone (in digitaal formaat) moet worden weergegeven. Als alternatief kunnen passagiers een kopie van de dPLF afdrukken om te tonen bij het instappen.

De dPLF kan op elk moment (weken, dagen) voorafgaand aan de reis worden voltooid, maar moet vóór het inschepen worden ingediend en kan altijd worden gewijzigd tot het moment van inscheping. Het toegewezen stoelnummer op de vlucht kan echter op elk moment worden bewerkt.

Formulier PLF Malta Gaat u in 2022 naar Malta reizen? Informatie om naar Malta te vliegen restricties 👉 malta passagierslocatie formulier ✅ Hoe plf voor Malta hier gratis te downloaden.

Misschien-bent-u-geïnteresseerd-om-naar-andere-landen te reizen

ALS u informatie over andere landen nodig heeft om hun respectievelijke plf-formulieren in te vullen, neem dan contact met ons op en wij zullen u helpen bij het invullen van de  passagierslocatieformulier voor reizen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button