PLF om te reizen

dPLF Digitaal Locatieformulier ✅2022

Ga je op reis naar het buitenland? Ontdek het vóór de formulieren om het land in te kunnen gaan als de nieuwe dPLF Digitaal Locatieformulier. Het dPLF Formulier voor het lokaliseren van passagiers is het verplichte document dat moet worden ingevuld door elke reiziger die een land van bestemming binnengaat waar dit verplicht is, inclusief reizigers die terugkeren van een reis naar het buitenland. Ongeacht het vervoermiddel dat ze gebruiken, of het nu door de lucht, over zee of over land is en voor elke verblijfsduur.

dPLF
dPLF Digitaal Locatieformulier

Wat is de dPLF?

De dPLF Digitaal Locatieformulier is een formulier dat officieel in werking is getreden op 1 juli 2021 en waarmee u zonder reisbeperkingen kunt reizen naar bepaalde landen die daarom verzoeken. In sommige landen is dit echter niet voldoende en is ook een Digital Traveler Locator Form vereist. Zoals hierboven vermeld, is dPLF, ook wel bekend als PLF om naar het buitenland te reizen, een volgformulier. In sommige landen is het verplicht en er zijn steeds meer plaatsen waar het verplicht is om te kunnen reizen.

Hoe vraag ik het dPLF-formulier aan om te reizen?

Om het formulier om te reizen aan te vragen kan het direct online worden ingevuld vanaf de speciale website, om naar bepaalde andere landen te reizen. Het is raadzaam om de nationale platforms van elk land van bestemming te vertrouwen, maar vaak is het moeilijk te vinden op welke website de Europese dPLF van elk land moet worden gedownload en daarom gaan we op infoworldmaps.com om u te helpen het formulier om te reizen in te vullen en om de officiële website te vinden om het in te vullen.

Dit certificaat kan alleen elektronisch worden gepresenteerd en niet op papier. Daarnaast heeft de EU een registratie-applicatie in digitaal formaat gemaakt waarmee het traceren van contacten effectiever en efficiënter kan.

In welke landen is de dPLF verplicht?

Bij infoworldmaps.com hebben we een lijst van alle landen opgesteld waarin de PLF verplicht is met de instructies om elk formulier in uw taal in te vullen en zodat u het gemakkelijk kunt downloaden. Selecteer het land waar je naartoe wilt reizen en we helpen je stap voor stap om het online digitale passagierslocatieformulier in te vullen.

Hoe dPLF te vullen:

Sommige landen koppelen het PLF aan het test- of quarantainebeleid voor reizigers. Om dit Covid-formulier te maken, klikt u op deze link u kunt de instructies van deze dplf-zelfstudie.

 1. Meld u aan bij de webtoepassing en u ontvangt een bevestigingsmail op het door u opgegeven e-mailadres.
 2. Wat moet u melden om de plf te verkrijgen?
 3. ol>
  • Type vervoer.
  • Persoonlijke gegevens.
  • Contact.
  • Vorige accommodatie.
  • Tijdelijk adres.< /li>
  • Reisgenoten.
  • Contact opnemen in geval van nood.

  Zodra je al deze informatie hebt ingevuld, moet je op verzenden drukken en ontvang je een pdf met de dplf en een unieke QR-code met alle informatie die nodig is om te kunnen reizen.

  dPLF Digitaal Locatieformulier (Veelgestelde vragen)

  Hoeveel Covid-reisformulieren moet ik invullen?

  Elk land heeft zijn eigen beleid met betrekking tot de dPLF. Sommige landen vereisen dat in het geval van een gezin dat samen reist, slechts één lid van het gezin het vervolledigt. In andere vereisen ze echter dat elke volwassene een individueel formulier invult.

  Wanneer moet ik de dplf indienen?

  Het dplf-formulier moet aan sommige luchtvaartmaatschappijen worden getoond voordat u aan boord gaat en bij de landing in uw land van bestemming, als de regelgeving dit bepaalt.

  Wat heb ik nodig om in Europa te reizen?

  Om te kunnen reizen, met name in de Europese Unie, is naast het Covid- of dPLF-formulier het Covid-certificaat nodig.

  PLF-formulier in het Spaans

  Dit gedeelte geeft informatie over de reisprotocollen van elk land. Klik op het land waar u naartoe reist om het reisprotocol te lezen en ontdek de beperkingen en hoe u aan de essentiële vereisten kunt voldoen om naar het buitenland te kunnen reizen.

  [pt_view id=”17aeed5udc”]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button