Vereisten

Bijgewerkte vereisten voor reizen naar Peru ✈️ via Air and Land Protocol 2022

Denk aan Reis naar Peru? In deze VIDEO TUTORIAL zie je de bijgewerkte vereisten voor reizen naar Peru en hoe u de beëdigde verklaring van Peru invult.

Bijgewerkte vereisten voor reizen naar Peru

Bijgewerkte vereisten voor reizen naar Peru

Maak uzelf vertrouwd met de vereisten om PERU per vliegtuig en land in 2022 te REIZEN en hoe u de beëdigde verklaring van Peru invult:

Download het officiële decreet

Hoogste besluit tot verlenging van de termijn opgelegd door Hoogste besluit nr. 016-2022-PCM, Hoogste besluit waarbij de nationale noodtoestand wordt uitgeroepen voor de omstandigheden die het leven en de gezondheid van mensen beïnvloeden in de daaropvolgende COVID-19 en nieuwe maatregelen om het samenwonen te herstellen, verlengd bij Hoogste besluit 030 -2022-PCM en wijziging Hoger Besluit 016-2022-PCM.

📍Hier kun je hem downloaden officieel besluit als u meer informatie wilt.

Reis naar Peru – Videovereisten 2022

Toelatingseisen voor Peru – Officiële informatie

Dit zijn de toelatingseisen voor Peru en de bijgewerkte vereisten voor reizen naar Peru vanaf 12 juni 2022:

    1. aandeelbewijs of negatief resultaat van een moleculaire PCR-test: Volgens DS 069-2022 PCM moeten Peruanen en ingezeten buitenlanders van 18 jaar en ouder wiens eindbestemming het nationale grondgebied is, als passagiers en ongeacht het land van herkomst, bewijzen dat ze de drie (3) doses vaccinatie tegen COVID hebben gekregen -19 in Peru of in het buitenland; Evenzo moeten mensen tussen de 12 en 17 jaar bewijzen dat ze de eerste en tweede dosis van de COVID-19-vaccinatie in Peru of in het buitenland hebben ontvangen. Niet-ingezeten vreemdelingen met als eindbestemming het nationale grondgebied, moeten als passagiers en ongeacht het land van herkomst worden ingeënt volgens het schema van hun land van herkomst.

Als ze de bovengenoemde vaccinatie niet hebben, kunnen ze minder dan 48 uur voor het instappen op het vertrekpunt een negatief moleculair testresultaat presenteren. Kinderen onder de 12 jaar hoeven alleen asymptomatisch te zijn om aan boord te gaan. Personen die bij aankomst op het nationale grondgebied symptomen vertonen, worden onderworpen aan verplichte isolatie, in overeenstemming met de ter zake geldende regelgeving.

De National Health Agency heeft de bevoegdheid om diagnostische tests uit te voeren voor COVID-19 voor passagiers die in het land aankomen en om aanvullende gezondheidsmaatregelen vast te stellen voor positieve gevallen.

  1. Online een medische verklaring invullen: Iedereen die het grondgebied van de staat betreedt, moet binnen 72 uur voorafgaand aan het instappen een online gezondheidsverklaring invullen. U kunt de aangifte openen via de volgende link: https://djsaludviajero.minsa.gob.pe/dj-salud/
  1. Toepassing van het masker: Voor verkeer op de openbare weg en op afgesloten plaatsen is het gebruik van een KN95-masker of, indien dit niet mogelijk is, een drievoudig chirurgisch masker en een gemeenschapsmasker (doek) verplicht. In sommige afdelingen kan het dragen van een masker in open ruimtes optioneel zijn zolang fysieke of fysieke afstand wordt gehandhaafd, maatregelen die kunnen worden aangepast afhankelijk van de epidemiologische context.
    1. Quarantaine: Passagiers die Peru binnenkomen, hoeven niet anders in quarantaine te gaan dan deze Personen die symptomen vertonen bij binnenkomst op het nationale grondgebied zijn onderworpen aan gedwongen isolatie. De nationale gezondheidsautoriteit heeft de bevoegdheid om dit te doen Moleculair testen (PCR) voor passagiers die in het land aankomen Stel aanvullende gezondheidsmaatregelen vast voor positieve gevallen onder degenen die aankomen uit of zijn langsgeweest in landen met gevallen van besmetting door de gemeenschap van verontrustende varianten van COVID-19.

Officiële informatie U kunt ook alle volledige gegevens van de officiële website met alle informatie krijgen.

SAMENGEBONDEN:
reisformulieren ▶️ Waar is PLF voor onderweg?

Laat ons uw opmerkingen achter als u meer informatie wilt over deze vereisten. Bij infoworldmaps.com willen we je helpen veilig te reizen en alles hebben wat je nodig hebt om landen te bezoeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button